2017. január 24., kedd

FIDESZ COOL LISTA 2016 - 4. HELY, SEMJÉN ZSOLT

ÁTLÁTSZÓ - VASTAGBŐR BLOG
Szerző: Eric
2017.01.24.


Egy kormányzó párt működését sokféleképpen lehet mérni. Valaki a GDP növekedést tartja mérvadónak, valaki azt, hogy mennyit költ oktatásra és egészségügyre az állam, másnak pedig az a legfontosabb, hogy a forint épp mennyit zuhant – már megint. A mi listánk aszerint állítja rangsorba a kormánypárti politikusokat, hogy 2016-ban mennyire volt kúl a politikai és közéleti jelenlétük, mit tettek az országért (muhaha), és hogyan sáfárkodtak a hatalmukkal.

4 – Semjén Zsolt

Ha a hipokratizmusnak szobrot kellene emelnünk az országban, azt tuti, hogy Semjén Zsoltról mintázva húzatnám fel, és természetesen lovas szobor lenne.

Az 53 éves Zsolt a teológia doktora, és már 13 éve a Kereszténydemokrata “törpe” Néppárt elnöke. Emellett a második Orbán-kormányban általános miniszterelnök-helyettesi és nemzetpolitikáért felelős tárca nélküli miniszteri posztokat is bezsákolt….Sőt, ő az Országos Magyar Vadászati Védegylet elnöke is, melynek okán tavaly Las Vegasban megnyerte az “év törvényhozója” díjat, a “vadvilág megőrzésének előmozdításáért”.

Programja szerint a KDNP olyan önálló párt marad a Fidesz vezette szövetségben, amely tételesen vállalja a keresztény egyházak társadalmi tanait.

Miután azt hittük, hogy a KDNP a vasárnapi zárvatartásnál nagyobb baromsággal nem tud előrukkolni, tavaly év elején kiszivárgott az ifjúsági tagozatuknak néhány korszakalkotó ötlete a népességfogyás megállítására. Véletlenül sem olyan jóléti, gazdasági intézkedésekről volt szó, amelyeknek következtében a magyar ember kevésbé reményvesztetten tekint a saját nyomorult jövőjére idehaza, és esetleg be mer vállalni egy, ne adj’Isten kettő gyermeket is. Dehogyis. Hát a magyar ember az erőből ért, a keresztény meg főleg. Szingliadó megvitatását kezdeményezték a fiatal kereszténydemokraták (IKSZ), amit akkor kellett volna fizetni, ha elmúltál 30 éves, de még nem vagy házas. Meglátásuk szerint ugyanis megdöbbentő állapot, hogy a 20-39 éves fiatalok 52 százalékának nincs gyermeke, ráadásul a korosztályba tartozó nők 88 százaléka nem is él házasságban...

ITT OLVASHATÓ

Korábbi helyezettek:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.