2017. január 5., csütörtök

HA KELL A HELY, VALAMI SEMMIHEZ NEM ÉRTŐ SEGGNYALÓNAK

KOLOZSVÁRI SZALONNA 
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: Molnár Bálint
2017.01.05.



Hogy egyetlen kurva kibeb*szott nap nem múlhat el anélkül, hogy a feneketlen korrupciótól felpúposodott szőnyeg alól ne ömöljön bele sápadt, unott arcunkba az éppen aznapra jutó random görénység, olyan nem lehet.

Reggel még alig emeltem fel a fejemet a hírre, mostanra viszont összeraktam a képet, amihez először is azt kell elhelyezni a fejünkben, hogy ki a büdös isten haragja az a Bakondi György? Tudjuk ki ő? A katasztrófavédő debilnek kinéző kretén, az iskolázatlan tűzoltó altábornagy, a világhírű télügyi biztos, a mindenki üljön át egy másik autóba akciófilm és valóságshow (társ)rendezője, az olajszőkített belügyér elvtársa az erkölcsi pusztulásban, a bárgyú semmihez nem értő papagáj, a nyugalmazott migránsügyi belbiztonsági miniszterelnöki tanácsadó, bruttó 1 millió közpénz ellenében éktelen baromságokat bármikor összehordani képes seggarc. Akiről semmi olyasmi nem jut eszembe, amit a saját kútfejéből és született zsenijéből követett volna el, amitől jobb, biztonságosabb, élhetőbb hely lett ez az ország, aki már határőrnek is hülye volt, de kitartó seggnyalással felszopta-nyalta magát a személyiségzavar mellé és mindenhez ért, szakért, tájékoztat, betrappol mikrofonállványokkal csacsorászni, semmitmondani, tolni a síkbuta propagandát.

Legutóbb éppen tegnap este láttam a fejét a Hír Tv-n, ahol arról pofázott, hogy nem tud semmit arról, amiről kérdezték. Miután huszonkilenc letelepedési kötvényt vásárló gazdag bevándorló bukott el a nemzetbiztonsági átvilágításon, Bakondi főtanácsadó elvtárs képtelen volt megmondani, hogy pontosan milyen nemzetbiztonsági kockázatok miatt utasítottak el kötvényvásárlási igényeket...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.