2017. január 14., szombat

NEM CSODÁLOM, HOGY EL AKARSZ MENEKÜLNI MAGYARORSZÁGRÓL

IFL, AZ ŐSZINTE GAZDASÁG BLOG
Szerző: Szarvas Norbert
2017.01.14.


Nem hibáztatlak, ha elhúzol innen

Hátrakötött kézzel ülsz a kormány előtt és vezetned kéne. A családod életét! De még arra sem vagy gyakran képes, hogy a saját fenekedet megvakard. Elmondom, miért van megkötve reménytelenül a kezed:

Szellemileg visszamaradott buta emberek, akiket a tv és az internet példaképpé emelt. Ma ők a kultúra hírvivői, rájuk figyel mindenki és közben nem vesszük észre, hogy az élet lehet ennél jobb. Legyen egy Éjjel Nappal Budapest, egy Édes Élet, egy Való Világ, de mondhatnám akármelyik szórakoztatónak gondolt tv műsort.... Tele-tele szellemi fogyatékosokkal, akik kizárólag rombolásra hivatottak. Lerombolni minden szellemi örökségünket.

Elhülyítenek. Mindenkit. Téged is. Hiába nem nézed. A környezeteddel együtt hülyülsz (ezt hívják szociális akklimatizálódásnak).

Aztán megérkeznek a Szabó Péterek, Oravecz Nórák, akik sokkal kártékonyabbak, mivel még a végén komolyan is vesszük őket. Random bullshit generátorok maxra pörgetve és 0-24-ben tolják az önigazolás. Fegyvert adnak a kezedbe. Mentális fegyvert. Lassan elhitetik veled, hogy minden fejben dől el és hinni kell. Hinni kell abban, hogyha leugrasz az emeletről, akkor tova szállsz...


ITT OLVASHATÓ 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.