2017. január 5., csütörtök

ORBÁNÉKHOZ KÜLFÖLDIEK AKARTAK BEJUTNI, A HŐS RENDŐRÖK A TERRORVESZÉLYT ELHÁRÍTOTTÁK


INDEX.HU
Szerző: PANYI SZABOLCS
2017.01.05.



Nagyjából ezzel az érveléssel utasították el Hadházy Ákos panaszát a bicskei rendőrök, akit egy német forgatócsoporttal együtt vegzáltak Felcsúton, mert a kisvasútról akartak forgatni. Az abszurd érvelésben országosan elrendelt hármas terrorkészültségre, a kiskapu kilincsének nyomkodására és eltűnt kamerafelvételekre hivatkoznak. De a furcsa vallomásokból az is kiderül, hogy a Pancho Aréna biztonsági rendszerével Orbán felcsúti házát éberen figyelik.

Még tavaly ősszel írtunk róla, hogy Hadházy Ákos, a Lehet Más a Politika (LMP) társelnöke (akkor még csak antikorrupciós szakszóvivője) különös kalandba keveredett a rendőrökkel, amikor a német RTL egyik stábját elkísérte egy felcsúti forgatásra. A felvételek készítése közben egyszer csak megjelentek a hatóság emberei, és úgy bántak a német tévésekkel és a magyar ellenzéki politikussal, mintha fizikai fenyegetést jelentenének: még a zsebeiket is kipakoltatták.

Az akciót Hadházy végig videózta, majd panaszt tett. Úgy tűnik, hiába.
Nem, nem, a videón ez nem is motozás

2015. szeptember elején az LMP-s politikus az Orbán Viktor miniszterelnök felcsúti háza mellé felhúzott Pancho Arénát és a kisvasutat akarta megmutatni a tévéseknek. Azt a kisvasutat, amire azzal az ígérettel költött 2 millió eurót a kormány, hogy napi 2500-7000 utast szállít majd, miközben a valóságban pár tucat alig jön össze.

A stáb azonban váratlan akadályba ütközött. Rendőrök jelentek meg, akik az igazoltatással nem érték be, az esetről készült videók alapján még át is kutatták-tapogatták az ellenzéki politikust...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.