2017. február 20., hétfő

HA INNEN NEM LEHET, MÁSHONNAN KELL MAJD LOPNI

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: AN
2017.02.20.


Beindult a nagy össznépi hárítás, már ami a kormány és Budapest vezetését illeti. Mindenki megpróbálja magától elhárítani a felelősséget, gy tenni, mintha soha semmi köze nem lett volna ahhoz, hogy Budapest is jelentkezett a 2024-es olimpia megrendezésére. Föld S. Péter blogjában arról is ír, hogy a budapestieknek a sporttal van-e bajuk, vagy Tarlóssal és Orbánnal?

Ez a 266 151 aláírás nem arról szól, hogy a budapestiek nem szeretik a sportot, a nemes versengést, nem szeretik az olimpiát. Még kevésbé arról, amit Tarlós István főpolgármester mondott nem is olyan régen, vagyis, hogy akik aláírják a Nolimpia íveit, nem szeretik a Budapestet.

Ez a 266151 aláírás arról szól, hogy a budapestiek nem szeretik ezt a kormányt, és nem szeretik a Fidesz által dróton rángatott városvezetést. Nem szeretik, ha más mondja meg helyettük, hogy miről mit gondoljanak, ha Orbán dönti el, hogy ki a jó magyar, a jó szülő, a jó fiatal, a megfelelő időskorú.

Azoknak a budapestiek, akik aláírták a Nolimpia íveit, eszükbe sem jut, hogy a Fidesz-kormány, vagy Tarlós főpolgármester azért akar olimpiát rendezni, hogy az a budapestieknek és Magyarországnak jó legyen.

A budapestieknek az jut az eszükbe a 2024-es olimpiáról, hogy nagyon sokba kerül, sokszorosába annak, amit most mondanak, és a kormány azért állt ki mellette, hogy újabb pénzeket lehessen majd kreatívan elkölteni, A budapestiek, valamint az ország más településein élő magyarok a pénzek kreatív elköltését úgy mondják: lopás...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.