2017. február 21., kedd

ORBÁN EGY SZÓT SEM MERT SZÓLNI AZ OLIMPIÁRÓL A PARLAMENTBEN

KETTŐS MÉRCE BLOG
Szerző: JÁMBORANDRÁS
2017.02.20.



A februári ülésszak kezdetével a komédiává silányult Parlamentben szólt országhoz és néphez Orbán Viktor. Csak nem arról beszélt, ami a népet érdekelte. Mert úgy tűnik, Orbán Viktort viszont nem érdekli, hogy 266 ezer budapesti népszavazást akar az olimpiáról. Erről ugyanis egy szót se szólt.

...Két hete Szegeden mondta Orbán Viktor, hogy nem lehet gyávasággal vádolni.

Hát most lassan itt az ideje. A Parlamentben nem merni beszélni a jelenlegi legfontosabb politikai témáról gyávaság. 266 ezer ember, a budapestiek majd 17 százalékának a kérését nem meghallani, és nem kiírni a népszavazást gyávaság. És legfőképp gyávaság az, hogy több tízmilliárd forintnyi pályázati pénz elköltése után a kormány úgy tesz, mintha ezeket a pénzeket nem ők lopták, vagy költötték volna el.

Az nem lenne gyávaság, ha Orbán Viktor beleállna a népszavazásba, és vállalná, ha veszít. De úgy tűnik, Orbán Viktor csak győztes ügybe mer beleállni, csak a saját újságíróinak mer interjút adni.

Szerdán a fővárosi közgyűlés tárgyalni fogja az olimpia kérdését. Ha van bátorsága a Fidesznek, akkor nem a visszavonásra kérik meg Tarlós Istvánt, hanem arra, hogy az aláírásoktól függetlenül írja ki a népszavazást, hogy jöjjön a kampány, amelyben az igen és a nem mellett érvelők is elmondhatják a véleményüket. Nem kamu nemzeti konzultáción, irányított kérdésekkel, hanem a valóságban.

Álljon ki végre egyszer a Fidesz, és kommunikációs, jogi, politikai trükkök helyett vállaljon szemtől-szembe harcot az ellenvéleménnyel, a nép szavával!


1 megjegyzés:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.