2017. február 4., szombat

ORBÁNC VIKTÓRIA ORSZÁGHÁZI TAKARÍTÓ 2017-ES VAGYONBEVALLÁSA

GÉPNARANCS
- BANÁNKÖZTÁRSASÁG BLOG
Szerző: OMari
2017.02.04. 


Én, Orbánc Viktória, születtem 1963. május 31-én, egy éve közmunkás szerződéssel országgyűlési takarítóként dolgozom. Az alábbi ingatlanokkal és ingóságokkal rendelkezem:

Jelenleg egy VIII. kerületi önkormányzati lakás kisebbik szobájában élek, szívességi lakáshasználóként. Mivel hivatalos jövedelmem 2016 évben nem érte el az 53 ezer forintot, sajnos nem tudtam hozzájárulni lakhatásom költségeihez. Viszont a 2017-es minimálbér emelés lehetővé teszi számomra, hogy a pluszban keletkezett 1500 Ft-ot felajánljam a lakás bérlőjének költség hozzájárulás címén.

Gyermekeim már felnőttek, kettő Angliában, egy pedig Bubuntuban él. Mindannyian a várható jobb életkörülmények reményében hagyták el ideiglenesen, 7 évvel ezelőtt az országot, természetesen kalandvágyból.

Közös háztartásban élek kutyámmal, Sóherrel, valamint Kancsival, a macskámmal. Ez évi vagyonbevallásukat mellékelem.

Valójában közös háztartásban élek időnként volt férjemmel is, Tóth Béla országgyűlési képviselővel, és frakció vezető helyettessel , akivel egy héten négy nap fele-fele arányban osztozunk bérelt (jelenleg szívességből használt) ingatlanunkon. (5 nm – 5 nm arányban) Volt férjem ugyan képviselővé válásáig egy országos bank vezérigazgatója volt, azonban megválasztását követően teljesen tönkrement, sem ingatlannal, sem semmiféle megtakarítással nem rendelkezik. Jelenleg 18000 Ft-os tartozást halmozott fel, – melyet tőlem hitelezett – és havi 3000 Ft-os törlesztésekkel rendez. Ezt a plusz jövedelmet, a 3000 Ft-os bevételt mellékelt tényszerű bevallásomban jeleztem is.

Ugyan van egy mai napig közös néven szereplő ingatlanunk a XII. kerületben, mely egy 580 nm-es kerti szerszámosból és egy parányi, 3000 négyszögöles telekből áll, ennek törlesztőrészleteit nyögjük a mai napig, mely felemészti jövedelmünk nagy részét, sőt édesanyám, és volt apósom 60 ezer forintos nyugdíját is...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.