2017. február 20., hétfő

TI LELKI HAJÓTÖRÖTTEK, AKIK A FALON TÚL IS VÉDITEK A PSZICHOPATA TUDATREPEDÉS MOCSKOS HAZUGSÁGAIT

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: Molnár Bálint
2017.02.19.


Najó, hagyjuk már a francba a szájbatekert olimpiát. A fényestekintetű Tarlósnak címzett alkudozására (az ajánlat a főpolgármesterség, amennyiben együttműködik, és „ha szükségessé válik”, javaslatot tesz az olimpiai pályázat visszavonására) nekem már nincsenek szavaim.

Arra nincsenek szavaim, hogy minden idők rekorder pávatáncosa valójában már Rio óta tudja, nincs sok esély Budapest győzelmére. Igaz, mi is tudjuk, többek között ezért tépjük a szánkat. Pedig nem mi kúrtunk el már eddig is alaphangon 20 milliárdot erre a bizonyosságra, nem mi fordítottunk magyart a magyar ellen, nem mi nyomtuk rá a nemzeti ügy szókapcsolatot egy hazugságra, nem mi sajátítottuk ki újra a magyarságtudatot egy mindenféle alapot nélkülöző átverés érdekében.

Egy ilyen helyzetben (az első vonalbeli szarlapátolóknak sem szóltak, hogy ne vergődjenek, ezért ők köpködnek serényen) a megmaradt szavaim arról a véres demagógiáról fognak szólni, amit a kormánypárt és népes, barnanyelvű zenekara előszerettel szokott rásütni mindazokra, akik szerint Magyarországnak 2024-ben nem kellene olimpiát rendeznie.

A helyzet így áll: a fővárosi kórházak gyerek intenzív osztályai megteltek. Ezt úgy kell érteni, ahogy le van írva. Már nem tudják fogadni a lélegeztetőgépre szoruló betegeket, ezért az országos tisztifőorvos körlevélben utasította az egészségügyi intézményeket, Budapestre lehetőleg ne küldjenek ilyen problémával küzdő pácienseket. Jövő hét közepéig semmiképpen.

Konkrétan arról van szó, hogy az utóbbi időben megnőtt a csecsemő és kisgyermek korú, azonnali lélegeztetésre szoruló, vírus okozta hörgőgyulladással küzdők száma. Ha a véres demagógiának hinni lehet, akkor a főváros területén ebben a pillanatban hat gyermekkórházban van intenzív ellátás, erre a célra összesen 36 ágy áll rendelkezésre. Egy szájbatekert kétmilliós városban. De nincs baj, nincs para. Attól még állítólag nem kell tartani, hogy a fővárosi gyermekkórházak körzetébe tartozó gyerekeket nem látják el az adott intézmények...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.