2017. március 21., kedd

NEM!!!

TUAREG BLOG
Szerző: Tuareg
2017.03.21.


Ez a cikk elsősorban azoknak szól, akik abban a makacs hitben ringatóznak, hogy Orbán a ma pártjainak összefogásával legyőzhető választásokon.

Lépjünk most túl azon a tényen, hogy az összes magát demokratának valló párt egyesített szavazótömege is alig nagyobb, mint a Fidesztábor fele. Azon a másik tényen is ugorjunk át, hogy a szavazótáborok nem összeadhatóak, mert akik például az LMP-re, Együttre, PM-re, Momentumra szavaznak, azok épp azért teszik ezt, mert nem hajlandóak összeállni a múlt kövületeivel. Mondom, legyünk borzasztó nagyvonalúak, hanyagoljuk most a választási győzelem hitét zavaró apróságokat. Nézzük, mi történne azon az éjszakán, mikor kiderül: az ellenzék több szavazatot és mandátumot nyert, mint Orbán.


A Diktátor azért az, mert a kezében annyi hatalom összpontosul, amivel képes akaratát mindenkin keresztülvinni. Azon az éjszakán is ez történik. Orbán fellép a pulpitusra és az összes sajtóorgánum élő közvetítésében bejelenti: az ellenzék választási csalást követett el. Ezt persze nem részletezi, nem az a fajta, egyszerűen csak bejelenti. Meg azt is, hogy épp ezért NEM adja át a hatalmat. Felkéri az államhatalmi szerveket - mind az Övé, így aztán mind érteni is fogja: a felkérés az biz nyílt parancs -, hogy tartsák fönn a rendet az országban, és arra, hogy vizsgálják ki, milyen választási csalások történtek. Ha már itt tart, mellesleg bevezeti fél évre a szükségállapotot...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.