2017. április 29., szombat

AZONNAL HAGYJÁK ABBA...!

GÉPNARANCS 
- BANÁNKÖZTÁRSASÁG BLOG
Szerző: Gusztos István
2017.04.28.


Mert amit a kormány művel, olyannyira megszégyenítő, megbecstelenítő, hogy az már tűrhetetlen. Vagy legalábbis annak kellene lennie – hiszen bújjunk bárhová, úgy ömlik ránk a kormány aljas propagandája, „mintha nyitva az ablak / s bedől a dögszag”...

Egy évvel vagyunk a „választás” előtt. Már most ki kell mondani, hogy az a társadalmi atmoszféra, amelyet a „kormány” és médiabirodalma, valamint szervilis „szellemi hátországa” eddig megteremtett, a rendszerváltás óta nem tapasztalt veszélyekkel fenyegeti hazánkat. Okunk van azzal számolni, hogy a hatalom – ha nem ütközik minden eddiginél határozottabb, keményebb és kiterjedtebb ellenállásba, mégpedig itthon és az EU-ban, általában a demokratikus világban – mind gátlástalanabbul, mind intenzívebben fog arra törekedni, hogy a magyar közéletet végképp belefojtsa az irracionalizmus mocsarába.

Nagyon régóta nem volt olyan uralom hazánkban, amely a maihoz hasonlítható profizmussal, előre megfontoltan, szervezetten igyekezett volna az embereket megőrjíteni, megvadítani, életüket vad kényszerképzetekkel befonni.

Nagyon régóta nem volt olyan hatalom Magyarországon, amely ennyire tudatosan és elhatározottan a társadalom lezüllesztése révén akarta volna uralmát fenntartani, meghosszabbítani.

Magyarország közéletében már régóta nincs esély a hatalommal és híveivel való értelmes párbeszédre. Az az orwelli nyelv, amelyet a Fidesz és „kormánya” használ, kizárólag mellébeszélésre, terelésre, hazudozásra és uszításra alkalmas.

A hosszú ideje folytatott migránsozó-sorosozó-brüsszelező-ügynököző-bérencező hecckampány a magyar társadalom további, nagyon súlyos következményekkel járó demoralizálódásához vezet.

A Soros György elleni hisztériával, a permanens ügynöközéssel, bérencezéssel, brüsszelezéssel és migránsozással a kormánypárt és maga az állam olyan agresszíven gerjeszti és erősíti a rasszista, aktuálisan elsősorban az antiszemita, valamint az iszlamofób és általában a xenofób indulatokat, amire Magyarországon békeidőben nagyon régóta nem volt példa. A Fidesz gyalázatos propagandájával állami szintre emelte azt az uszítást, amellyel nyilvánvalóan tudatosan, szándékosan éleszt föl és erősít indokolatlan vagy eltúlzott félelmeket, hogy azokat ön- és közveszélyes gyűlölködésbe fordítsa. Társadalmunk különböző csoportjait a züllött állam szervezetten hiszterizálja, hogy egymás ellen uszíthassa őket.

A hosszú ideje folytatott, végtelenített hecckampányban napjainkban a Soros György, a CEU, a civil szervezetek és a „Brüsszel” elleni alantas és eszelős gyalázkodásé a főszólam. Már ma mindenki Soros-bérenc meg Brüsszel érdekeinek kiszolgálója, aki a hatalom szervezte őrületben meg tudta őrizni józanságát, emberségét. Vajon mi várható a továbbiakban?!

Naponta tucatnyi vagy éppen több tucatnyi gyalázkodó-rágalmazó közlemény jelenik meg a „kormány” elbitorolta „közmédiában” és a fideszes médiabirodalomban. Bárhová nézünk, bármibe hallgatunk bele, mindenhonnan a „kormány” embertelen, elaljasító szándékú propagandája zúdul ránk.

Levegőt!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.