2017. május 2., kedd

A HAJDÚ-BIHARIAK ÜZENIK ORBÁNNAK: AZ Ő TENYERÜK IS VISZKET!

GÉPNARANCS 
- BANÁNKÖZTÁRSASÁG BLOG
Szerző: Gépnarancs
2017.05.01.


Többen üzentek Orbánnak. Sok fotó készült, amelyekkel kifejezték a hajdú-bihariak a miniszterelnöknek, hogy az ő tenyerük is viszket a rengeteg lopástól, a korrupciótól, a Fidesz helyi kiskirályainak basáskodásától. Számosan kérdezték, milyen ország az, ahol az miniszterelnök pártkatonái gyakorlatilag azt csinálnak amit akarnak, hülyének nézve a magyar embereket.

A hajdú-bihari szocialisták Debrecenben, a Békás tó előtti téren majálisoztak. Ragyogó időben, jóval több mint másfél ezren fordultak meg a sátornál. Rengetegen álltak meg beszélgetni, eszmét cserélni, vélemény mondani, vagy hallgatni a vitázókat. Voltak, akiket a politikai események vonzottak; parázs összecsapások folytak a jelenlevő politikusokkal arról, hogy 2018-ban sikerülhet-e, leváltani a Fideszt. Nagyon sokan elmondták, hogy elégedetlenek a kormánnyal, ugyanakkor a baloldaltól is sokkal markánsabb, harcosabb, erőt mutató kiállást várnak. Többen üzentek Orbánnak. Sok fotó készült, amelyekkel kifejezték a hajdú-bihariak a miniszterelnöknek, hogy az ő tenyerük is viszket a rengeteg lopástól, a korrupciótól, a Fidesz helyi kiskirályainak basáskodásától. Számosan kérdezték, milyen ország az, ahol az miniszterelnök pártkatonái gyakorlatilag azt csinálnak amit akarnak, hülyének nézve a magyar embereket. Közben szép számmal gyűltek a Botka László programját támogató aláírások, több százan értettek egyet azzal, hogy „Fizessenek a gazdagok!”

A rendezvény kezdetekor, Gurmai Zita, az MSZP Országos Nőtagozatának vezetője tartott sajtótájékoztatót. Elmondta, hogy Magyarországon ma nem munkahelyteremtés folyik, hanem rabszolgaképzés.Miközben a Fidesz-közeli vállalkozók sorra nyerik a milliárdokat a különböző uniós pályázatokon, Budapest egyre távolodik Brüsszeltől. Felhívta a figyelmet a nők munkaerő-piaci helyzetére is. Úgy fogalmazott, „Magyarországon ma nem a nemek egyenlősége, hanem a vak komondorok világa van”. Véleménye szerint „a Fidesz nem becsüli a tudást, nincs szüksége kiművelt emberfőkre. Ezért hazánkban ma a fiatalok százezrei adják fel annak reményét, hogy itthon boldoguljanak. “ A szocialisták célja, hogy felszámolják a létbizonytalanságot, megszüntessék a rabszolgatartást. „Ha jövőre az MSZP bizalmat kap a magyar néptől, akkor május elseje ismét a munka és az uniós csatlakozás ünnepe lesz” – zárta mondandóját a nőtagozat elnöke...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.