2017. május 10., szerda

DE, B@ZMEG, HABONY KÖZSZEREPLŐ

KOLOZSVÁRI SZALONNA 
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: Molnár Bálint
2017.05.09.


Tegnap még azon morfondíroztam röhögve, hogy a lakájmédia vajon mikor fog eljutni oda, hogy a francia elnökválasztás eredményében is Soros kezét azonosítsa, ehhez képest (így legyen ötösöm ott, ahol sose lesz): az elvtelen szarlapátolók tényleg megírták, és már egymástól is átvették a rongyosra csócsált sorosozós dallamokat. Nem tudom, hány bőrt lehet még lehúzni erről a témáról, de nyúzzák Csak szorgalmasan, 
épeszű embernek ez már jóval több a soknál. Haladjunk.

Közben azt írja az újság – engem a sorosista háttérhatalmazásnál speciel egy fokkal jobban érdekel, mivel méltatlanul megfeledkeztünk róla -, hogy a nem létező, papíron munkanélküli Habonyárpád, aki semmilyen kormányzati kifizetési listán nincs rajta, aki miniszterelnöki, kormányzati és egyéb típusú nemtanácsadó, de valahogy mégis kismillió ponton összefolyik a hatalommal és a közpénzzel, berágott a Jobbikra, amiért plakátra tették az ő orcáját.

Rogán Antonio haverjához hasonlóan, a szipákoló partyarc is kőkemény perelőbajnok. Habony, akinek dicső múltjában nyugdíjas emberek hasba rugdosása is szerepel a gipszfaragó-vitrinőri kvalitások mellett, azért kéri ki magának ezúttal (is), mert szerinte továbbra sem tekinthető közszereplőnek, akinek – mint ilyen – kötelessége volna összeszorított fogakkal tűrni.

Vagyis tehát az engedélye nélkül nem lehet róla plakátot készíteni. Vagyis őtitokzatossága szerint a Jobbik képmáshoz való jog megsértését követi el azzal, hogy szerepelteti a plakátokon a Ti dolgoztok, ők lopnak felirat mellett. Különösen a lopnak felirat mellett, gondolom én. Ezért aztán a láthatatlan, csodákat tevő, kormányzati döntéseket nem hivatalosan, de annál nagyobb erőkkel befolyásoló divatdiktátor (mekkora szar lehet, amikor a két milliós kockás kabátot lezabálja kaviárral és dobhatja ki a francba) azt szeretné, ha a bíróság a plakátok eltávolítására kötelezné a pártot, ha eltiltaná a további jogsértéstől, ráadásul könnyes bocsánatkérést is vár Vonáéktól.

Mivel a kollektív memória már a két héttel ezelőtti gennyes ügyletekre sem emlékszik, ideje volna egy kicsit újra beszélni erről a fantomról, akinek egyetlen rend hétköznapi hacukája a magyar átlagbér n-szeresére rúg. Pedig volt már, hogy Vajnától kért kölcsön a londoni gatyából kilógó seggű urizálásra.

Azóta jobban mennek a dolgai, mióta két éve létrehozta a Modern Media Group Zrt. nevű cégét (a Lokál és 888 mizérialapok gazdája), amelybe úgy ömlenek az állami hirdetésekbe csomagolt csilliárdok, hogy Kósa Lajos vinnyogása adja a másikat. Miszerint aHabonyárpád nem közszereplő. Orbán, Mészáros, Rogán közszereplő, de a szintén Soros pénzén tanult Habony nem közszereplő. Az meg például, hogy a rosszemlékű, kurvadrága és nem mellesleg eredménytelen népszavazással zárult kvótakampánnyal is az ő Gucci kollekciója gyarapodott, az kit érdekel?

Akkor Simicska Lajos miért közszereplő, egyáltalán nem tisztelt csúszómászók? Az egész internet felsír attól a megszámlálhatatlan videótól (itt, itt, itt, itt vagy itt), amelyben a Fidesz apraja és nagyja köpni-nyelni nem tud a Habony név hallatán. Beleértve Kósa nem túl intelligens Lajost is. Attól kezdve, hogy fingjuk nincs, ki az, addig, hogy mindenkinek (folyósói beszélgetőpartneri minőségében) tanácsot ad a Fideszben, de sajnos formális szerepet nem tud vállalni, minden volt már, és mindennek az ellenkezője is...


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.