2017. május 18., csütörtök

LUSTA, OSTOBA FASZ VAGY!

TUAREG BLOG
Szerző: Tuareg
2017.05.17.


Igen, Te. Örülsz bazmeg, hogy az EU épp megkezdte a kivágásunkat. Mert annyi agyad nincs, hogy fölfogd: ez része Orbán tervének. Ezért volt Kínában, ezért szopta le megint Putyint. Mert csak így tarthatja meg a hatalmát. Mindig találsz valami kifogást, hogy miért ne menjél tüntetni. Pedig tudod, hogy CSAK így lehet lenullázni Orbán táborát, de Te ezt is jobban tudod. Vasárnap megint tüntetés, és negyedannyi jelentkezővel mint korábban. Mi van Veled, bazmeg? Megbukott Orbán, azért nem emeled föl a segged? Egy frászt. Azért nem, mert lusta vagy.

Igen, van aki külföldi, beteg, vagy annyira szegény, hogy nem tud jönni. Oké, de Ők tán ha az Orbánt eltávolítani akarók negyede. A többi háromnegyed mit csinál? Kommentel a fészbukon. Cica, kutya, napi okosság. Ja, meg elmondja azoknak, akik mennek tüntetni, hogy hogyan kéne csinálni. Nem, Ő nem csinálja, mert lusta és ostoba, de tanácsadni azt tud. Tudod mit: kurvára nem vagyok kíváncsi a tanácsaidra. A passzivitásod, a lustaságod Orbán hatalmának melegágya. Rád támaszkodik teljhatalma kiépítésében. Te magad vagy Orbán hatalomban tartója.

Ne gyere azzal a hülye rizsával sem, hogy dolgozol épp. A tüntetések hétvégén vannak, akkor megintcsak sokkal kevesebben dolgoznak, mint hétközben, ráadásul a munkavállalónak vannak általa kivehető szabadnapjai, és két hétre előre tudható, mikor lesz nagy tüntetés. De nem bazmeg, Te nem veszel ki szabadságot. Mert annyira Neked nem fontos. Inkább döglesz otthon, nézed a focimeccset, a Forma1-et, aztán meg elpicsogod a fészbukon, hogy csúnyaorbán. Nem, nem Orbán bassza szét az országot. Ő csak azt teszi amit Te megengedsz Neki. És mint látszik, MINDENT megengedsz.

TE MAGAD VAGY A HAZAÁRULÓ.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.