2017. május 1., hétfő

MÉGIS MI EZ A BAROMSÁG, URAK?

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: Molnár Bálint
2017.04.30.


...Márpedig ahhoz képest, ami itt két éve megy, hogy Magyarország nem enged a menekültkérdésben, hogy nem kötelezhető arra, hogy akár egyetlen bevándorlót is befogadjon, hogy 98%-os nagyfene egyetértésre, egy érvénytelen népszavazás érvényesnek kikiáltására, és rengeteg propagandára hivatkozva verdesik a mellüket és hergelik a híveiket, ez itt mégis mi?

Hát ahogy nézem egyrészt muníció a szintén sötét ösztönökön lovagló, azokból táplálkozó Jobbiknak.

Másrészt az a kérdés mardos belülről, hogy mégis ki a gyász fogja fizetni ezeket a DNS-vizsgálatokat, és konkrétan hogy fog kinézni praktikusan ez az egész vizsgálatosdi?

Rogánt és a többi idiótát felvilágosította valaki arról, hogy a DNS-vizsgálat meglehetősen esetleges pontossággal alkalmazható az életkor megállapítására? Bár egyáltalán nem vagyok szakember, abban eléggé megegyeznek a vélemények, hogy a DNS-ből azt sem lehet meghatározni, hogy Orbán Ráhel telefonját ki lopta el, de az életkort is viszonylag pontatlanul. Már amennyiben a 4-5 éves eltérés meglehetősen jellemző az ilyen típusú vizsgálatoknál. Igen, alapvetően a DNS-ben kimutatható az öregedés, ám ezt rengeteg tényező befolyásolja. Amellett, hogy ez távolról sem olcsó mulatság, és dacára annak, hogy fiatalabb korosztálynál nagyobb pontossággal állapítható meg az életkor, egyáltalán nem precíz módszer ez. Hogy Bakondi mire gondolt, amikor azt mondta, hogy orvosi módszerekkel meg lehet állapítani egy ember valós korát, azt nem tudom. Biztos én vagyok a büdösbunkó.

Ettől függetlenül a kérdés jogosnak tűnik: mi ez a baromság, urak? Akkor meg van állítva Brüsszel és végre meg lehet nyugodni? Akkor úgy nem engedünk be egyetlen bevándorlót sem, hogy mégis beengedünk? Azért toltunk bele eszméletlen mennyiségű közpénzt Brüsszel megállításába, hogy a végén az uniós tagsággal együttjáró kötelezettségek okán (nem konkrét kérés ez, Rogán, nem szívességet teszünk senkinek) úgyis azt cselekedjük, amit mindenki más is? A kettősbeszéd alól megint kilóg az erkölcstelenség méretes lólába?

Akkor hogy is van ezzel a márciusban elfogadott, témába vágó jogszabályszigorítással? Szemfényvesztés volt netán? Mármint az, hogy tömeges bevándorlás okozta válsághelyzet idején (ami most is fennáll Magyarországon) a fent említett kiskorú menekültek ugyanúgy őrizetbe kerülnek, mint korosabb társaik és az eljárás lezárultáig nem léphetnek az ország területére? Most akkor hogy lesz? Mégis beléphetnek? Véget vetünk a válsághelyzetnek? Vagy visszavonjuk a szigorított rendelkezést? Sunnyogva, fű alatt mégiscsak kapitulálunk, miután a vérszívás, uszítás, brüsszelezés, migránsozás, sorosozás kötelező köreit lefutottuk? Azt csináljuk, amit normális, európaiakként, csatakiáltások és füstbombák nélkül eddig is kellett volna?

Olyan szinten hányinger ez az egész köpönyegforgató, Soros démonába belegárgyult társaság, hogy már rég nem találom rájuk a szavakat. DNS-vizsgálat, orvosi módszerek, b*zmeg, amikor a seggünk kilóg a gatyából. És akkor még nem beszéltünk arról, hogy ezzel kizárólag a Jobbik fanatikusai alá adják a lovat. Mit mondjak még? Inkább semmit. Nehogy valaki megsértődjön.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.