2017. május 3., szerda

NYÍLT LEVÉL JUSZT LÁSZLÓNAK

TUAREG BLOG
Szerző: Tuareg
2017.05.03.

Juszt László épp karaktergyilkosságba kezdett. Jóérzésű demokrata ilyenkor reagál rá. Ezt teszem.

Kedves László!

Undorodom a karaktergyilkosságtól. Akkor is undorodnék, ha Veled szemben követnék el. És akkor is, amikor Te próbálkozol ezzel. Tudod, ez olyan Fideszmódszer. Demokrata újságíró nem csinál ilyesmit, mert elhányja magát tőle. De valami oknál fogva Te most mégis megtetted. Föltettél a fészbukos faladra egy posztot, a történelem kedvéért iderakom fényképként is.
És akkor szövegként is bemásolom, hogy mindenki számára nyilvánvaló legyen, miről is beszélünk:

"Tudom, hogy ezzel most sokak haragját fogom kivívni, de akkor is le kell írnom. Ott voltam majd minden CEU tüntetésen, aláírtam - pedig nem szoktam - a Momentumosok felhívását. Most is először őket kérdeztem privátban. Nem válaszoltak. Így hát nyilvánosan is megosztom a kételyeimet.

A hétfői igen impozáns tüntetésen akadtam fenn. Ezt kérdeztem a momentumosoktól: “Sziasztok! Nagyon tetszett a vasárnap este. Jól megírt, s előadott beszéd. Egy gondom viszont van. A kiállítás: a színpad, a hangosítás az óriáskivetítők ez kb. 5,4 - 5,6 millió. Nem tartotok attól, hogy valaki rékérdez, hogy miből? Erre készülni kellene. Barátsággal Juszt László”

Szóval miből? Csak könyörgöm ne kezdjétek hazugsággal! Ne mondjátok, hogy adakozásból!…"

Két baj van ezzel a szösszeneteddel. Egyik nagyobb, mint a másik. Ha valaki valamire kíváncsi, akkor megkérdezi, aztán vár egy kicsit. Ha egy szervezet, amely épp hétfő este tart 20 ezer fős tüntetést, nem válaszol azonnal egy kérdésre, annak tán az lehet az oka, hogy cseppet elfoglalt. Te írtál a Momentumnak, és egyetlen napot nem bírtál várni, hogy válaszoljanak. Pedighát valszeg sokkal több kérdést kapnak, mint amit Te el tudsz képzelni, így hát nem árt egy kis türelem. Ha egy szervezetre élőben 20 ezren kíváncsiak, akkor neten még sokkal többen, elhiheted. Dehát persze eszed ágában sem volt megvárni a választ. Nem azért írtál Nekik, hogy válaszoljanak, hanem azért, hogy írhass a válasz hiányáról...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.