2017. június 7., szerda

MEDDIG MÉG? LINCSELÉSIG?

GÉPNARANCS
- BANÁNKÖZTÁRSASÁG BLOG
Szerző: Gusztos István
2017.06.06.


A mostanihoz hasonlítható aljas, gátlástalan hecckampányt hazánkban 1944-ben, utána meg a Rákosi-érában folytattak. Ma persze más körülmények között élünk, hála például a kormány által óránként elátkozott „Brüsszelnek”, de épp elég ok van fölháborodásra is, aggodalomra is.

A hatalombitorlóknak nem volt elég Németh Szilárd és a többi gátlástalan gazember: elővették újra azt a Budai Gyulát is, aki alaptalan vádak sokaságát produkálhatta – büntetlenül. Igaz, az általa bevádoltakat előbb-utóbb fölmentették…

Éljen a jogállam..!

Hanem Budai Gyula, ha már előkerült, mert előkerítették, hát ugyancsak kitett magáért. Mit nem mondok? – a Fideszért, a „kormányért”! Hiszen teljesen elképzelhetetlen, hogy ennek az embernek lennének saját gondolatai, volna önálló képe a világról…

Bárminek kimondására képes és hajlandó is. De nem egyedül ám! A Fidesznek lényegében csak ilyen emberei vannak – kezdve Orbántól, folytatva Lázárral, Rogánnal, Gulyás Gergellyel ésatöbbiekkel, egészen le Németh Szilárdig és Budai Gyuláig.

Íme Budai Gyula mai napra rendelt ocsmány migráncsozása, degenerált brüsszelezése, sunyi, antiszemita intenciójú sorosozása – szépen összerakták neki a dolgokat… Őrültnek tűnő beszéd, amelyben az aljas szándék teremt rendszert. Mintha ismét szintet lépett volna a banda, a banditaállam, amikor terroristák védelmezésével, pártolásával vádolja „Brüsszelt” – sőt, azzal, hogy terroristákat akar rászabadítani Európára:..

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.