2017. június 7., szerda

MEGVAN, MI AZ AMI ORBÁNT ÖRÖKRE A HATALOMBAN TARTJA - FILLÉRRE KIMUTATTÁK, HOGY HABONYÉK LOPNAK, SENKIT SEM ÉRDEKELT, MINDEN MEGY TOVÁBB

B1 BLOGCSALÁD
Szerző: Mr Flynn Rider
2017.06.07.


A Fidesz a közösből, az adónkból a saját propagandabirodalmát hozta létre és pénzeli folyamatosan. Nemrég egy meglehetősen hosszú anyag jelent meg az Indexen, ahol fillérre lebontva, fekete-fehéren látszik, hány milliót, milliárdot toltak bele a propagandamédiába. És loptak el az országtól.

Az élet nem állt meg, sőt: minden megy tovább a maga módján.

Épp bezárják a Nyírő Gyula Kórház egy részét, mert nincs orvos. Ugyan csak ezt a hírt kapta fel a magyar média, de körülbelül lehet tudni, hogy egyes kórházak néha félig üzemelnek, vagy sehogyan sem, mert nincsenek orvosok.

Hol van a pénz, amiből megtarthatnánk az orvosokat, hogy ne menjenek külföldre? – kérdezheti a naiv olvasó és ilyenkor szeretnénk neki megmutatni az Index cikkét. Nincs mit szépíteni, le van írva szépen sorjában, hogy lopja el a Fidesz az emberek pénzét és használja fel arra használja, hogy az embereket félrevezesse.

Itt egy másik cikk, éppen egy kicsit korábbról: Mészáros Lőrinc teszi rá a kezét az MKB Bankra. Kitalálhatja: nem a saját pénzéből veszi meg.

Hanem az Önéből. Igen, az Ön pénzébő
l.

Harmadik cikk: Mészáros Lőrinc csapata 23,1 milliárd forintot kapott az Ön pénzéből 2012 óta.

Ha Kálmán Olga meginterjúvolná erről a kormányszóvivőt, az biztosan visszakérdezne valami frappánsat. Hogy sikerült-e félrevezetni az embereket? A jelen állás szerint
igen, sikerült: bevált a recept, a közös pénzből lopni és felhasználni arra, hogy még többet lophassunk...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.