2017. június 8., csütörtök

ORBÁN MEG KÉR EGY KÁVÉT JÖVŐ TAVASSZAL

KOLOZSVÁRI SZALONNA BLOG
Szerző: Molnár Bálint
2017.06.07. 


Hát először is el akartam lelkendezni, de végül is minek. Hogy Rogán Antal bűnöző. Mármint lehet annak nevezni. Jogerősen. Ez persze így csak annyit jelent, hogy legközelebb nem kell az egységsugarú trolloknak a szájukba rágnom, hogy ez nem költői túlzás, vagy balliberális elhajlás, hanem a helikopterezés-letelepedésikötvényezés-feltalálás-bűnözőkkel üzletelés és egyéb disznóságok spiráljába került bűnözőnek papírja van róla, hogy lehet annak becézni, ami. Akkor is, ha ez Polt Pétert a legkevésbé sem hatotta meg eddig sem, és ezután sem fogja, és önmagában semmit nem tesz hozzá ahhoz, hogy jobb hely legyen ez az ország.

Viszont ez az ország úgy egyébként sem nagyon tarthat számot arra, hogy belátható időn belül jobb hely legyen, és most kivételesen ez nem a Fideszről, nem Rogán Bűnöző Antalról és még csak nem is azokról jutott eszembe, akik egy bűnözőkből álló, strómanokkal körbesáncolt pártot juttattak már kétszer, és készülnek zsinórban harmadszor is hatalomra juttatni.

Hanem arról a számomra már megint teljesen értelmezhetetlen vergődésről, ami a másik oldalon zajlik Gyurcsány Ferenc és Botka László, a DK és az MSZP, de leginkább Gyurcsány Túlmozgásos Ferenc részvételével. Az összefogjunk, ne fogjunk, összefogunk, nem fogunk szappanopera már számos epizóddal megörvendeztetett minket a közelmúltban (az előző részek tartalmát ITT lehet elolvasni). Most ott tart a történet, hogy Gyurcsány Ferenc levelét megírta Botka Lászlónak, de állítólag elküldte Molnár Gyulának, Hiller Istvánnak és Tóth Bertalannak is. Zárójel: Botka már hónapokkal ezelőtt világossá tette, hogy semmiféle olyan együttműködést nem tud elképzelni, amelynek része Gyurcsány Ferenc. Aki tehertételt jelent és ott a helye, ahol egyébként Orbán Viktornak is. A süllyesztőben.

Az egyszemélyes DK viszont nem adta fel, telefonon is hívta Botkát, lakossági fórumain (amelyeknek összetétele kísértetiesen hasonlít a Fidesz gyűlöletszeánszainak hallgatóságáéhoz) beszólogatott-üzengetett Botkának, most pedig pünkösdi levelét úgy hozta nyilvánosságra, hogy a címzettek állítólag még meg sem kapták, nem hogy reagálni tudtak volna rá. Itt a dagályos, indokolatlanul terjedelmes levél, amit tényleg: minek kellett elküldeni, ha amúgyis a Facebookon landolt?...


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.