2017. június 24., szombat

VIZES BOROGATÁST A FEJEMRE!

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY, VIBRÁTOR BLOG
Szerző: Molnár Bálint
2017.06.24.


Jóreggelt univerzum! Rohadjak is meg, de meleg van reggel korán. Vagy ne rohadjak meg, de 6 óra után, ami még 7 óra előtt volt 20,5 fokot mutatott a hőmérő, és ez nem annyira vicces. Sőt, ma egyáltalán semmi nem lesz vicces egy percre sem, tikkasztó dögmeleg lesz. Nade. Szombatot írunk és ez itt felettem egy ázsiai kiskarmú vidracsalád, hogy senkinek ne legyen hiányérzete, amiért elhanyagoltam őket. Tegnap a Facebook nem működése olyan jól sikerült, hogy a kolléga zsenialitásán felbuzdulva én is klasszikus cikk formájában szállítom reggeli üdvözletemet.

Az első hír, ami kiütötte a szememet, újra a repülőtereken stoppoló, potyautas és munkanélküli szipákolóművésszel kapcsolatos. A Jobbik kérdezte volna a miniszterek elnökét, vajon nem kellene megvizsgálni, egy kölcsönökből élő ember, aki ilyen luxusban él, eleget tesz-e adózási kötelezettségeinek? És egyáltalán ki az a Habony Árpád, aki milyen alapon kap kiváltságos eljárást, hogy rendőrök védik az újságíróktól meg helikopterrel menekül a kérdések elől? Nos, mindenki nyugodjon meg: csak egy fránya belügyminisztériumi államtitkár akadt, aki Orbán helyett megválaszolta (nem, dehogy válaszolta) a kérdéseket. Kontrát Károly:

Habony Árpád nem áll és nem állt jogviszonyban egyetlen kormányzati szervvel vagy személlyel sem. Közfunkciót nem tölt be, nem politikus, és semmilyen közéleti tevékenységet nem végez, diplomata-útlevéllel nem rendelkezik”.

Nekem meg tollas a hátam, ja...


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.