2017. július 8., szombat

ANTISZEMITA KAMPÁNYTERMÉK A PLAKÁTON ZSIDÓNAK LÁTSZÓ SOROS

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: Zsebesi Zsolt
2017.07.07.


...Azért érdemes elgondolkodni, mit jelent az, hogy Orbán Viktor a MAZSIHISZ elnökének azt írja, hogy Magyarországra eddig befogadott 0, azaz betűvel: nulla migráns, és az ide bevándorolni akaró, 0, azaz betűvel: nulla migráns nemzetbiztonsági veszélyt jelent, amivel szemben az állam erejével kell fellépni. Ha ez így van, akkor mekkora veszélyt jelentenek a nemzetbiztonságra a Magyarországon tartózkodó zsidók, baloldaliak, szociáldemokraták, zöldek, melegek, leszbikusok,független újságírók, liberálisok, NGO-k és úgy általában az idegen szívűek milliói, nem beszélve azokról a deviánsokról, akik nem szeretik Orbán Viktort, Vlagyimir Putyint és Recep Tayyip Erdoğant, továbbá nem íratják be a gyereket hittanra és nem járnak templomba, nem siratják meg minden évben Trianont, nem tudják kívülről a székely himnuszt, de a magyar válogatott Andorra elleni összeállítását sem.

A magyar kormányfő azt írja a zsidóknak: “megvédjük hazánkat, családjaink és mindennapjaink biztonságát, eredményeinket és kultúránkat. Csak a magyarok dönthetik el, hogy kikkel akarnak együtt élni és kikkel nem. Saját sorsunkról csak mi dönthetünk.” A MAZSIHISZNEK mondom, de értsen belőle a magyar parlamenti ellenzék, a magyar értelmiség is. Ha ez így van, nem állunk jól. Egyszer már a magyarok voltak abban a helyzetben, hogy megmondhatták, kivel akarnak együtt élni. A zsidók nem voltak közöttük.

Orbán úton útfélen megígéri a magyarországi zsidóknak, hogy megvédi őket. A MAZSIHISZNEK írt válaszlevele jól bizonyítja, hogy ez mekkora hazugság. Orbánnak ugyanis – a Mazsihisz kérésére – egyetlen zsidót kellene csak megvédenie az alaptalan vádaktól, a mocskos hazugságoktól és politikai hátsószándék vezérelte aljas rágalmaktól: Soros Györgyöt, a saját mecénását. Erre se képes. A magyar kormányfő ma gátlástalanul feláldoz egy – azaz egy darab – magyar zsidót a választási győzelme oltárán. Vajon hányat lenne hajlandó, ha a szükség úgy hozná, vagy a magyar emberek egy nemzeti konzultáció keretében erre kérnék, élve a jogukkal, hogy maguk dönthessék el, kivel akarnak együtt élni?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.