2017. július 2., vasárnap

BEKERÜLT A DARÁLÓBA: ÍGY MÉG SENKI NEM OSZTOTTA KI A FIDESZES LAKÁJMÉDIA PROPAGANDISTÁIT

MAGYAR NARANCS 
- FEKETE LYUK BLOG
Szerző: narancs.hu
2017.07.01.


Azt már eddig is tudtuk, hogy a kormánypropaganda zsoldosait sokszor nem érdekli a valóság, de most nagyon mellé lőttek. Cserébe videóüzenetben kapták meg a magukét.

Újabb cikket közölt pénteken a többmilliárdos adócsalással vádolt, munkaerő-kölcsönzéssel foglalkozó szervezet ügyében a kormánypropaganda egyik legelvetemültebb szócsöve, a Pesti Srácok. Ez az az ügy, amelyben érintett az MSZP-s Czeglédy Csaba, aki Szombathelyen önkormányzati képviselő, és ügyvédként számos szocialista és DK-s eljárásban vett már részt. Nemrég az Echo Tv Informátor című műsorának stábja forgatott a témában, itt kiderült, hogy riporterük, Szarvas Szilveszter, aki a Pesti Srácok főszerkesztő-helyettese is egyben, bűvészmutatványokra is képes, ha oknyomozni kell. Nézzék csak azt a bal kezet!

A pénteki „tényfeltárásban” a Pesti Srácok egy újabb előzetes letartóztatásról számolt be, névvel és fotóval bemutattak egy szombathelyi nőt, akit szerintük elhurcoltak, és akiről azt állították, hogy a Vas megyei MSZP korábbi irodavezetője volt.

A nő férje, Tánczos Mihály – az elsősorban bűnügyekkel foglalkozó Vas megyei 112press.hufőszerkesztője – is bekerült az Echo Tv első riportjába és a Pesti Srácok cikkébe is; válaszul pénteken egy hosszú videóban tette helyre a kormánypropagandistákat. Ebben sok más mellett idéz a cikkből is: „A szocialisták vasi üdvöskéjének (…) a kezén kattant a bilincs, akit a Czeglédy-féle bűnszervezettel összefüggésben mint bűnsegédet gyanúsította meg a nyomozó hatóság”. A hölgyről azt is írják, hogy ő volt a Vas megyei MSZP korábbi irodavezetője. Ezek után Tánczos Mihály elmondta, hogy azonkívül, hogy a feleségét nem vitték el, „csak” az a gond, hogy nem is került a csuklójára bilincs, meg se gyanúsították, na és nem volt a Vas megyei MSZP korábbi irodavezetője.

A Pesti Srácok és az Echo Tv még egy rakás képtelenséget hordott össze a házaspárról, ezekről részletesen beszél Tánczos, de az egész videó legviccesebb része a vége, ahol Tánczos Mihály a darálóból „elővesz” egy papírt, amelyen – a cikk íróira utalva – ez szerepel:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.