2017. július 18., kedd

ENNYI KELL ORBÁN RENDSZERÉBEN: A VÁLLALKOZÓ FELCSÚTNAK ADOMÁNYOZOTT EGY PUSKÁS-SZOBROT, MÁR ÉPÍTHETI IS AZ ÚJ PAKSI STADIONT

CIVILHETES 
Szerző: Civilhetes.net
2017.07.18.


A felcsúti akadémián keresztül vezet az út a NER kasszájához. - írja a magyarnarancs.hu.

A Magyar Nemzet szúrta ki, hogy a Pharos ’95 Sportpályaépítő Kft. építhet 2 milliárd forintért stadiont Pakson. Az aréna 4500 férőhelyes lesz, és elvileg 180 nap alatt készül el azután, hogy a cég átvette a munkaterületet.

A Pharos ’95 a hazai stadionépítési láz egyik legnagyobb nyertese. Szárnyalásuk Felcsúton kezdődött, ők építették ki a 2014-ben átadott Pancho Aréna gyepét, s a mai napig van közös felcsúti telephelyük Mészáros Lőrinc legnagyobb építőipari cégével.

Végh Gábor cégtulajdonos, aki a másodosztályban szereplő zalaegerszegi ZTE focicsapatának egy részét is magáénak tudhatja, semmit sem bízott a véletlenre:

2016-ban egy Puskás-szobrot is adományozott a felcsúti akadémiának. Ezek után mondja valaki, hogy nem érdemelték meg, hogy dolgozhassanak egyebek közt a mezőkövesdi vagy a békéscsabai stadion felújításán, de behúzták a kispesti utánpótláscentrum kialakítását is 4 milliárd forintért.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése