2017. július 3., hétfő

KI NEVET A VÉGÉN?

HUPPA BLOG
Szerző: Cserpes Tamás
2017.07.03.


„Ne hagyjuk, hogy Soros nevessen a végén!”, valamint „99 % elutasítja az illegális bevándorlást.” adják hírül a hírhedt, de már jól megszokott, kék színű plakátok. Ez lett a grandiózus nemzeti konzultáció meglepő eredménye. Teljes az egyetértés, miközben Magyarország lakosságának száma drasztikusan lecsökkent 1 millió 663 ezer főre.

A kormány az elsöprő siker ellenére nem engedélyez egyetlenegy perc pihenőt sem az elcsigázott lakosságának. Rengeteg pénzt kell még elkölteni propagandára, különben a végén még valami értelmes dologra menne el.

Nem lehetne szó egy pár hónapos fegyverszüneti megállapodásról? Elvégre most vakáció van, amely békés országokban a jégkrémek és más nyári holmik reklámozásának az ideje, nem a közpénzből finanszírozott, agresszív pártpropagandáé. Legalább iskolakezdésig várhattak volna a gátlástalan pénzszórással az illetékesek. Az évnek még csak a felén vagyunk túl, de immáron a harmadik, illetve a fene se tudja már, hogy hányadik inváziót indítja a kormány a védtelen retinák ellen.

Mire fel ez a nagy sietség? A kormánypártok nemrég verték át a plakáttörvényt alkotmányellenesen, aztán ízibe neki is láttak, hogy kajánul tudassák a széles publikummal, valójában mire is ment ki az egész cirkusz. Még ki sem hűlt a megboldogult törvényesség, máris alaposan meggyalázták az emlékét.

Még a hazánkba tévedt, szerencsétlen, külföldi turistákra sincs tekintettel a Rogán & Habony-féle plakátgyár. Ha a Vizes Világbajnokságra szerény számban idesereglenek külhonból kíváncsiskodni, vajon mi készült el a tervekből időre, és megpillantják azt, hogy még az ország legkisebb településén is tömegesen megjelentek Soros György óriási arcképei, nyelvtudás hiányában csupán arra tudnak majd gondolni, ezek a magyarok valami miatt 99 százalékban egyszerűen imádják ezt az idős urat. A végén még azt hiszik, itt bizony személyi kultuszról van szó és elkezdenek álmélkodni, mivel emlékeikben úgy élt, Orbán Viktor valamivel fiatalabb és középen elválasztott frizurát visel, nem hátrafésültet...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.