2017. július 3., hétfő

MA KI A LEGHÜLYÉBB?

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: Tamás Róbert
2017.07.03.


Jó reggelt ezen a hétfőn. Is. Megint kezdődnek a szorgos hétköznapok, bár talán olyan hőség most nem várható, mint amilyen az elmúlt napokban volt. Nézzük, mi hír a kormánysajtóban.

Először is a fideszesek nagyon odavannak, amiért Gyurcsány Ferenc és felesége 1,3 milliárd forint osztalékot vettek ki a cégeikből. Ezt a kormánypárt felháborítónak találja és egyhangúlag azt követelik, hogy Gyurcsány mondja meg, mibű. Nehezen értem, hogy mi lehet itt a kérdés, de nem baj. Mindenesetre kell ahhoz egy megfelelő vastagságú arcbőr, hogy ezen rugózzanak, miközben a saját, közpénz közel nyáladzó vállalkozózsenijeik teljesen értelmezhetetlen módon gazdagszanak naponta. Orbán apuka, Mészáros Lölö, régebben Simicska Lajos, Habony Árpád, Andy Vajna és akkor még nem beszéltem Orbán lányáról-vejéről, a reklámbiznisz nyerteseiről, Rogán Antalról, Farkas Flóriánról és lehetne hosszan folytatni a sort.

A Magyar Idők valamelyik tesztoszteron-túltengéses költője még nem tudta túltenni magát a Pride-on és azon mereng, busong és jajong, hogy nem lesz-e ő is buzi attól, hogy más lehet az és még csak agyon sem lehet verni nyilvánosan. A Pilhál György néven futó sajtószakmunkás nem először törli bele a lábát Parti Nagy Lajosba. Erről én azt gondolom, hogy tudom, kicsoda Parti Nagy Lajos, tudtam már a Fidesz előtt is, szeretem az írásait, hiányoznak a meséi, odafigyelek a véleményére és vagy egyetértek azzal, vagy részben, vagy semennyire, de attól még a véleményem nem változik róla. Ezzel szemben áll az a gyötrő kérdés, hogy ki a faszom az a Pilhál György?

Megy az óbégatka Kovács Béla ügyében is, egy komplett cikkben elmélkedik arról a pártmédia, hogy ez a kis huncut már megint nem jelent meg a saját kihallgatásán és húha. Szerintem nem sopánkodni kell, hanem előállítani. Ha én nem jelennék meg egy idézésen, úgy bevinne a rendőrség, hogy az csak úgy füstöl. És tuti nem cikkek tucatjaiban fejtegetnék, miért is nem mentem magamtól...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.