2017. augusztus 4., péntek

A KIKÖPÖTT AL CAPONE ADÓSZAKÉRTŐRE VÁR

CSEPELIEK ÚJSÁGA BLOG
Szerző: Friss Róbert
2017.08.03.


Be kell ismerni: nemcsak a magyar ellenzék, hanem Európa sem nagyon tud mit kezdeni a magyar kormányfő akaratát, a hatalom minél intenzívebb, kizárólagos, zavartalan gyakorlását elfedő, apróra tördelt kommunikációval. Pedig goebbelsi módszere egyszerű: egymásba fonódó, elhihető hazugságok terjesztése, és amíg ellenfelei a féligazságokkal bíbelődnek, biztosan halad célja, 2018 megnyerése felé.

Távol tartjuk magukat a

német választásoktól, mondja álszenten, de a mételyt rég elhintette. Martin Schulz, az SPD kancellárjelöltje nekiment Angela Merkel kancellárnak, mert 2015 őszén "áradatként" beengedte Németországba a Magyarországon várakozó menekülteket. Választási hevületében Schulz mintha elfeledkezne arról, hogy a magyar kormány - a Keleti pályaudvarnál felvonult nyugati média aktív közreműködésével - a néppárti szövetséges Merkelt kézből megetette a Baross téri „humanitárius katasztrófával”. Hogy aztán német problémának állítsa be a határokon átszalasztott több százezer ellenőrizetlen menekültet, miközben azóta is a keresztény Európát védő végvári vitézként tetszeleg.

Szinte zavarba ejtő, hogy reagálni kell rá - mondta a múlt héten Frans Timmermans, az Európai Bizottság alelnöke, cáfolva a Soros György uniós befolyását taglaló „röhejes” magyar gyűlöletkampányt. Amire Tusványosról szombaton megérkezett az pofátlanul emelt tét: az Unió megújításának első feltétele, hogy a politikai funkcióját a nemzetállamokkal szemben bitorló Brüsszel nyerje vissza szuverenitását a Soros-birodalomtól....

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.