2017. augusztus 14., hétfő

JELZEM: AZ URAMBÁTTYA RENDSZER MÉG MINDIG MŰKÖDIK HAZÁNKBAN!

IFL GAZDASÁG BLOG
Szerző: Szarvas Norbert
2017.08.13.


...Azzal még semmi gond nincsen, ha urambáttya a négy fal között marad és egymás pompolójának a fényesre tisztogatásához nem vonnak be semmiféle külsős segítséget, tőkét, elmét, munkaerőt. Oldják meg egymás között, egymás kárára. Viszont ezek a dolgok a legritkább esetben maradnak a négy fal között. Helyette urambáttya kipakolja az ablakba, amit csak gondol és a másik urambáttya az ablak előtt elkezdi a sokaságnak magasztalni ezt a remek embert.

A sokaság magvas gondolatoktól prüszkölőb féltekéje pedig erre birka módjára reagál és elhiszi feltétel nélkül a hallottakat, hiszen nemcsak látja, hanem már hallja (igaz: inkognito urambáttyától) is a dolgokat. Ez a totális megerősítése a hülyeségnek. Így jutnak el emberek kóklerekhez, varázslókhoz, napfénnyel táplálkozókhoz vagy fogalmatlanokhoz. Aztán mindenki pislog, hogy miért nem történik soha semmi komoly és érdemleges.

Kell neked egy jó víz-gáz-hűtés-fűtés szerelő-pöckölő? Pont van a zsebemben egy ilyen remek ember, aki ugyan messze nem a legjobb a szakmájában, de legalább drága. Hogy miért fontos mégis őt felkeresned? Mert ezáltal (az ajánlásommal) szerzel nekem a mesterembernél egy jó pontot, amit majd később beválthatok valamire, valamiért, valakinek. Ne aggódj, eszembe nem jutott tényleg a legjobbat ajánlani. A legjobb olyat ajánlom a számodra, akinél a vélt urambáttya pontrendszer a legjövedelmezőbb számomra.

De mégis miért őt ajánlod?

"Azért jó, mert ismerem. És azért ismerem, mert jó" - erre mondják: Circulus vitiosus...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.