2017. augusztus 4., péntek

LEHET JÓKAT RÖHÖGNI TÖRÖK GÁBORON, CSAK SAJNOS IGAZA VAN

MENTÁLIS DEFICIT BLOG
Szerző: Hakapeszi Miki
2017.08.04.


...Most adott egy interjút, amiben végre olyanokról beszélt, amiről már régóta sokaknak kellene. Mi többször írtunk róla ezen a kis blogon, de amúgy a közbeszédben kurvára nincs benne, hogy a Fidesz 2018-ban leváltható. Mert pont mindegy a közel 40 százalékos párt-támogatottság a biztos választók körében, az egész nagyrészt az egyéni körzetekben dől el. Ezekben pedig lehet olyan helyben népszerű és ismert jelölteket állítani, akik leverik a fideszest. Ott van a majd' 40 százalék, de az emberek nagyobb része nagyon rühelli ezt a rendszert és ha van esélyes jelölt a narancsos droiddal szemben, akár a pártpreferenciát is félredobva rá fognak szavazni.

Persze minden azon múlik, sikerül-e bármiféle összefogás, koordinált indulás az orbánváltó oldalon, de ha igen, Viktor bizony veszélyben van. Ma abszolút érdemes körzetenként számolgatni az erőviszonyokat, teljesen reális felvetés, hogy akár minden másodikban megfingatható az a többség által rühellt fideszes jelölt, aki a mostani mocskos rezsimet képviseli.

Török a friss interjúban is erről beszélt és most aztán főleg nem lehet handabandázással vádolni, egészen konkrét számokat mondott és adott egy szintén nagyon konkrét, de szinte mindenkinek meglepő prognózist arról, hogy a Fidesz akár a többségét is elveszítheti, amiből előrehozott választás sülhet ki jövőre. Mégis, pár perc múlva már kapta is az ívet, na honnan? Például a rém idegesítő anarchista bohóc TGM-től, aki még most is a nem létező semmitmondását próbálja cikizni. meg a nagyon Puch-közeli bloggertől, aki kapásból Jobbikhoz vonzódónak titulálja Törököt, noha korábban azért fikáztak, mert mindenkitől kínosan nagy távolságot tart.

Tudtuk, hogy a baloldal is tele van idiótákkal, meg hogy ezeken épp Orbán röhög a legjobban a markába. Azon viszont nem vihoghat, amiről Török beszélt, nyilván ők is ismerik az esélyeket, pontosan tudják, hogy veszélyben van a többségük, csak nem beszélnek róla nyilvánosan, hanem folytatják az eddig hatékonynak bizonyult sorosozós népbutítást.

Most már igazán fasza lenne, ha a rendszerrel elégedetlenek kicsit gondolkodnának, túllépnének például a törökfóbián és azon menne a munka, hogy a legerősebb felhozatallal vegyék fel jövőre a versenyt Orbánnal az egyéni körzetekben.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.