2017. szeptember 7., csütörtök

AMIKOR A FIDESZ NEM TARTJA BE AZ ÍTÉLETET, CSAK MERT AZ NEM TETSZIK NEKI

GÉPNARANCS
- BANÁNKÖZTÁRSASÁG BLOG
Szerző: András
2017.09.07.



1294 háború elől menekülő tart a magyar határok felé az unió felől, de a kormány már előre kész tőlük megvédeni a nemzetet.

Csapataink harcban állnak a közeledő horda feltartóztatására, akik között vélhetőleg sok a gyermek, és a nő, de a nagy kék szar plakátok szerint ezek mindenre képesek. Elveszik a kultúránkat, letelepednek a stadionok üres székeire, felszállnak a felcsúti kisvasút vagonjaira, annak állomásán ütik fel a tanyájukat, zavarva ezzel azt a napi két utazót. Megszerzik a magyarok munkáját, a belüket ki fogják dolgozni a kormány által meghatározott éhbérért. De majd Orbán Viktor jól ellátja a bajukat.

1294 menekülttel szemben most Orbán Viktor elvesztette a pert amit a menekültek betelepítése ellen indított, mert politikai túlélése ezt diktálta. Vagyis inkább az eszüket nem használók kedvéért lassan leírva, ennek ürügyén kedvére harcolhatott, megvédhetett mindent, gyűlöletet, félelmet kelthetett, megoszthatta az ország lakosságát. Ha már annyira beszélni kellene arról, mi a helyzet az oktatásban, mitől lesz jobb az egészségügy, a melós mikor fog már végre tisztességes bért kapni, és ezekre nincs válasza, hát inkább kivonja a kardját a pocakja alól, és csatába indul. Ahhoz ért, az élteti, annak ürügyén igyekszik a hatalmát megtartani...

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.