2017. szeptember 9., szombat

HÓDMEZŐLÁZÁRHELY MEZEI JOGÚ JÁNOS

ÁTLÁTSZÓ 
- FALRAMENTAPARLAMENT BLOG
Szerző: Vágó Gábor
2017.09.09.


Ha Lázár János feláll az államminiszteri székből, egy közutálatnak örvendő cinikus figurával kevesebb lesz, de az állam működőképessége kerül kockára.

Nekem nem komám a kancelláriaminiszter. Ám ha hazavonul Vásárhelyre fácánra vadászgatni négy évre, akkor Isten óvja Magyarországot. Lázárt rühellik és félik a Fideszen belül és kívül, mert a fekáliát is kitapossa a dolgozóiból, olyan munkatempót diktál az államminiszter. Nélküle a semmihez sem értő exfidelitasos osztályvezetőkkel teletűzdelt államigazgatás fél év alatt összeomlana.

Lázár nem egy szerethető politikus. A cinizmus mintapéldánya. Ahogy a főváros főházmestere mondá:

Úgy mosolyog, mint a macska, aki éppen bekapott egy kanárit.

Nagy felelőssége van az EU-s pénzekből kialakított intézményesített korrupciós rendszer kialakításában. Számos demokrácialeépítő törvényt vitt a Parlament elé. Hódmezővásárhelyen ő lett a fő földesúr, a szó feudális politikai és konkrét gazdasági értelmében is. A trafikmutyi is a nevéhez kötődik. Bűnlajstroma túlfeszíti egy blogbejegyzés kereteit.

De neki köszönhető, hogy a velejéig korrupt, szakértelmet nélkülöző rendszer úgy ahogy, de működik. Ha nem volna, a kormányzást imitálni sem tudná a Fidesz...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.