2017. szeptember 6., szerda

NEGYVEN LŐTÉR MEG A LŐRINC

PUPU BLOGJA
Szerző: PuPu
2017.09.06.


Olyan ez az ország, mint a szeptemberi görögdinnye: élvezhetetlen, belepisált a Lőrinc.
A népi tapasztalat itt is beigazolódik, egyre inkább olyan Magyarország, mintha Orvell írta volna székrekedése alkalmából, lakása legkisebb helyiségében.
Megjelent a Honvédelmi Sportközpontok fejlesztéséről szóló határozat, első ütemben negyven lőtér épül idén és jövőre, a második ütemben hatvanhét.
A fejlesztés első ütemére és a második ütem előkészítésére húszezer millió forint kerül kerül idén és jövőre kifizetésre, ami nagyon helyes is, hiszen kell nekünk a lőtér, mint falat kenyér.
A fiataloknak úgyis gondot okozott, mióta a világ világ és három nap, hogy hol lőhetnek zavartalanul, nade majd most!
Már régebben is volt egy gyanúm, hogy az ország dolgai egy stadion tövében, egy vályogház konyhájának viaszosvászonnal letakart asztala mellett dőlnek el, ahol a felmenők tanácsokkal látják el a magas méltóságba keveredett leszármazottat.

Egyszerű népek ők, de tapasztaltak, és most tudják is kamatoztatni a tapasztalataikat, melyeket a kis kopasz diktátor regnálása alatt szereztek, ez meglátszik az oktatáson, az egészségügyön, de legjobban az államszervezeten.
Van itt minden, mi fincsi volt anno.
Van Népünk Bölcs Vezetője, van az elfüggönyzött ZISZ mai megfelelője, az elsötétített ablakú VW busz, az ÁVH szintén hárombetűs utódja, és most megérkezett az MHK is.
Munkára, harcra kész, aki résztvesz a programban, melyre a jelentkezőket az iskolások közül úgy válogatják majd, hogy felsorakoztatják őket a folyosón, a faltól tizenöt centiméterre, egysoros vonalban, szemben a fallal.
Vigyázz vezényszó, majd a leventeoktató vezényel: aki nem akar részt venni ebben a hazafias szervezetben, annak egy lépést előre lépj!
Tömegszervezet lesz, önkéntes alapon...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.