2017. szeptember 1., péntek

NYUGDÍJ-MINIMUM EMELÉST ÉS BOLDOGSÁGOT ÍGÉRTEK A PÁRTOK CSILLEBÉRCEN

24.HU
Szerző: Medvegy Gábor
2017.09.01.



Kubatov Gábor sajnos nem tudott részt venni a pártelnökök nyugdíjügyi fórumán, pedig nem is őt, hanem Orbán Viktort hívták.

Senki nem eszik a pártelnök arcába, mindenki akkor egyen, amikor a neki nem tetsző pártelnök beszél. Normális? Elvárható?

Ezzel a meglepő utasítással indult a Magyar Nyugdíjasok Egyesületeinek Országos Szövetségének (NYOSZ) csütörtöki rendezvénye a szebb napokat látott csillebérci táborban, ahol ellenzéki pártvezetők ismertették a nyugdíjasoknak szánt ígéreteiket, nyugdíjasok előtt. „Ha nem tetszett, amit a pártelnök mondott, akkor van egy egyszerű mód, hogy ezt kifejezzük, nem kérdezünk! Ha tetszett, pontosítás érdekében rákérdezünk!” – pattogtatta a napközis szigort a moderátor, Enyedi Nagy Mihály a Hóvirág étterem műkövén.

Némethné Jankovics Györgyi NYOSZ-elnök nem feledkezett el megemlékezni a tábor múltjáról, a közönség nevetése közepette emelte fel úttörőnyakkendőjét, amit ötven éve itt kötöttek nyakába. Majd elmondta: a nyugdíjasszervezet hat éve tartja itt a rendezvényeit, de ennek a hagyománynak a tábor eladása miatt vége szakad. Taps jutalmazta a közönség részéről, amikor a csillebérci élmények tiszteletére felvette a vörös kendőt.

Aztán elmondta azt is: kormánypártok nem képviseltetik magukat a rendezvényen, bár hivatalos meghívással és potentátokon keresztül is próbáltak eljutni Orbán Viktorhoz. Végül szerdán kaptak egy válaszlevelet, amiben megírták, hogy Kubatov Gábor egyéb elfoglaltsága miatt nem tud részt venni. Kár, hogy nem a pártigazgató-alelnököt, hanem a párt elnökét, a miniszterelnököt kérték fel...

ITT OLVASHATÓ


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.