2017. szeptember 17., vasárnap

ORBÁN SOROS-TERVÉNEK KULISSZÁI

BERKECZ BALÁZS BLOGJA
Szerző: Berkecz Balázs
2017.09.15.

Orbán Soros-tervének kulisszái felvonultak a baranyai megyeszékhelyen, de mi a francot keres egy harckocsi békeidőben a reggeli csúcsforgalomban Pécsett?!

Orbán és a Fidesz újra bedörrenetette a sorosozós verklit, napok óta ez az unalmas propaganda folyik nehéz szagú hígtrágyaként az összes állami és lopott pénzen vett fideszes kommunikációs csatornán.

A mi közös pénzünkből tervezett újabb göbbelsi néphergelős aljasság hamarosan megjelenik multiplakátokon, habonyi hazudós nyolcasokon, telekomék barátságának jeleként lealjasított origón, Timi férjének ótvaros tévéjén, és az évek óta vállalhatatlanul pocsék közmédiában, illetve megannyi színvonaltalan, ócska megyei mészáros-lapban. Viszont ez nem elég Orbánék hazug és lopós cirkuszának, a hangosbemondós, végtelenül egyszerű és hihetetlenül hamis talmi produkciót el is bábozzák, jobb híján kerítéssel, katonásdival, szerencsétlen menekültek pályaudvarokra terelésével, és olyan kamuhírekkel, mint a körmendi betört ablak esete a "migránsokkal"...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.