2017. szeptember 29., péntek

POLITIKAI ÖNGYILKOSSÁGOT KÖVET EL A BUDAVÁRI POLGÁRMESTER: BELELÉPETT

B1 BLOG
Szerző: Mr Flynn Rider
2017.09.29.


Igen sok van Nagy Gábor Tamás rovásán, de nem azért mert olcsóér" osztogatja a lakásokat, vagy két autót vásároltat magának az önkormányzattal. Már annyira elszemtelenedett, hogy ismét rálépett Ráhelék kisujjára. 

Ha Nagy Gábor Tamást nem indítja a Fidesz többet polgármesternek, akkor az nem azért lesz, mert lopja a közvagyont. Azt majdnem mindenki csinálja, elég csak a ferencvárosi botrányokat, vagy éppen Rogán ex-polgármestert megnézni. Hanem azért, mert folyamatos, elhúzódó háborút vív Orbán Ráhel üzlettársával. Pedig a polgármester is tisztában van vele, hogy - bár Zsidai tagadja – igenis sok köze van Orbán Ráhelhez, a miniszterelnök lányához és így jó kapcsolatban van az Orbán-családdal.

A háború újabb csatájára most az első kerületi önkormányzat Pénzügyi, Tulajdonosi és Jogi Bizottságának ülésén került sor, ahol többek között a budai Várban kiadott állami lakások sorsa is szóba került. A polgármester újabb csapást mért Zsidaiékra azzal, hogy elvette tőlük az egyik – iszonyatosan nyomott áron bérelt – raktárukat, amit a Pest-Buda Bistrótól nem messze béreltek az önkormányzattól. 

5 év után tűnt fel csak az önkormányzatnak, hogy Zsidaiék megszegtek egy bérleti szerződést azzal, hogy a havi nettó 40 ezer forintért megkapott lakást raktárnak használták.

Nagy Gábor Tamás helyzete amúgy is eléggé ingatag: mint kiderült, az utóbbi években az önkormányzat meglehetősen önkényesen osztogatta a Budai Várban lévő milliós, milliárdos ingatlanokat fillérekért a rokonok, barátoknak és üzletfeleknek. Ilyen kényes helyzetben amikor a sajtó naponta cikkezik a nyíltan művelt korrupcióról, a rendteremtést pont azzal kezdeni, aki a legtöbbet árthat a karrierjének, politikai öngyilkosság...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.