2017. szeptember 7., csütörtök

ROGÁN ANTALNAK A NEMZETBIZTONSÁGI BIZOTTSÁG ELŐTT KELL BIZONYÍTANIA A VÁDAKAT

SZTÁRKLIKK BLOG
Szerző: Nagy András
2017.09.07.


Rogán Antal szerint ténykérdés, hogy bizonyos külföldi erők utcai zavargásokra készülnek Magyarországon. Ezt a propagandaminiszter a minapi nyilatkozata után az ATV Egyenes Beszéd című műsorában is megismételte, igaz konkrétumokat ezúttal sem említett. Pechére azonban a szerda esti műsorban éppen a nemzetbiztonsági bizottság szocialista elnöke követte. Molnár Zsolt pedig mindjárt a beszélgetés elején leszögezte: egészen elképesztő halandzsát vágott le Rogán Antal az előző 20 percben.

"Miután az oktatást, az egészségügyet tönkretették, a Fidesznek nem maradt más, csak vizionálni valami nagy nemzetközi összeesküvést, produkálni valami figyelemelterelést" - monda, emlékeztetve arra is, hogy a kormánypárt jó ideje pártpolitikai céloknak rendeli alá Magyarország külpolitikáját.

A kvótával kapcsolatos európai uniós döntés elutasításával az MSZP-s politikus szerint a Fidesz-kormány a nehezen megszerzett EU- tagságunkat kérdőjelezi meg.

"Sokat szenvedett ez a nép, ez a nemzet azért, hogy helye legye a nyugati kultúrkörben" - jelentette ki Molnár, hozzátéve, hogy az egész kvótacirkusz csak a kormány újabb Brüsszel-ellenes kampányáról szól...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.