2017. szeptember 23., szombat

SZEXRABSZOLGASÁG ANGLIÁBAN: "TÖBB EZER FÉRFI ERŐSZAKOLT MEG"

GÉPNARANCS BLOG
Szerző: Globoport / Lengyel Miklós
2017.09.23.


15 évig volt szexrabszolga egy ázsiai banda fogságában egy fiatal brit nő Angliában, ahol most könyvet adott ki viszontagságos életéről. Please Let Me Go! a könyv címe, a szerző Caitlin Spencer.

Ez persze álnév, mert a fiatal nő retteg a banda bosszújától. Szerinte fiatal fehér lányokra vadásznak ázsiai bandák Nagy-Britanniában, ahol a kábítószer hatására engedelmes szexrabszolgákat nevelnek belőlük.

Nemrég Newcastle városában lepleztek le egy ilyen csoportot, mely egy nőből és 17 férfiból állt. A kábítószer segítségével szexrabszolgává tett lányokat azután árusították a piacon, elsősorban ázsiai és afrikai muzulmán vevőknek, akik különben nem igen juthattak volna fehér nőkhöz Nagy-Britanniában. “Több ezer férfi erőszakolt meg. Hét abortuszom és két vetélésem volt! Két gyereket szültem nem a saját akaratomból. Amikor a lányom növekedni kezdett, akkor a banda rá is kivetette a hálóját. Mikor védelmezni akartam, akkor azt mondták: jó, lemondunk róla, de akkor szerezz helyette egy másik fehér lányt!”...

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.