2017. október 30., hétfő

EZ A LEALJASODÁS OLYAN ZSÁKUTCÁJA, AMELYBEN MÁR ALIGHA LEHET MEGFORDULNI

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: MOLNÁR BÁLINT
2017.10.29.


És nem, bassza meg, nem hagyják abba. Itt van például Ájped Jóska. Aki nem Laca és nem is Szilus, meg se nem Pityu, vagy Zotya. 2004 óta (nem tegnap volt) lóbálja ő a lóbálnivalóját a homo brüsszelicusok földjén, a hanyatló Nyugat fővárosában, a dekadencia európai levegőjével a tüdejében.

Amint a fenti ábra is mutatja, ez az a Jóska. A sufnijogász kormánypárt egyik alapító tagja, világéletében közpénzből élő politikus, aki saját tulajdonú kütyüjén gányolta össze a világhírű alaptákolmányt, ami utólagos fércelések után megalapozta a szentnemzetikeresztény kormány hitvallásnak csúfolt üzekedését.

Jóska hazacsámpáskodott Brüsszeliából és a fényességes küldetéstudat óhaja és parancsa szerint belemártotta az ő nyugati levegővel fertőzött intellektusát a hazai közélet napi posványába: a Fidesz-KDNP Soros patájával riogató lakossági fórumsorozatának szombati, egri állomásán haknizott ő. Ahol – miután hibátlanul felmondta a Habonyba mártott szellemi kútmérgezés kottájának főbb tételeit (S-terv, egymillió migráns, ha nem csakaFidesz, akkor mindmeghalunk) – ledobta a mindenféle humánumot és erkölcsi megfontolást nélkülöző aljasság, valamint az agyhalál egymásra találásának atombombáját:
"Jön a Holtak serege és el fog sodorni minden élőt. A kérdés az, hogy össze tudunk-e fogni ellenük."

Én, aki kevéssé vagyok jártas a Trónok harca című nagysikerű regénysorozat alapján készült sokévados televíziós fantasy sorozat rejtelmeiben (tájékozatlanságom tudatos döntés eredménye), azért feltettem magamnak a kérdést: mennyire volt nagy ötlet a Fidesz rajongótábora jellemzőinek ismeretében elsütni ezt a nempoént?

Tekintettel arra, hogy nincs az a pénz, amiért én élettelen zombihadseregek eljövetelével tudnám riogatni már egyébként is mindentől frászt kapó, össszeráncolt homlokkal méltatlankodó, jobbára nyugdíjasokból verbuválódott hallgatóságomat, miután jól kiröhögtük magunkat, érdemes volna ízlelgetni egy kicsit ezt az Orbán által október 23-án, ünnepi hangulatban elsütött, a sötét oldal uralkodására rímelő gyalázatot.

Nagyon úgy néz ki, hogy az újabb kormányzati felhatalmazásért a magma alatti trágya napi rendszerességgel történő felszántását is vállaló Fidesz kommunikációja zombiháborús akciófilmek szintjére lőtte be az össznépi tájékozatlanságot. A hetek, de már napok viszonylatában is értelmezhető, állandósulni látszó kollektív amnéziát meglovagolva, Jóska magasról szart a kereszténydemokrata testvér- és piócapárt által megidézett rózsafüzér jótékony hatásaira, és inkább a horrorfilmek zombijaival riogatott.

Egyáltalán nem kell ahhoz a Trónok harcának összes évadát végignézni, hogy az ember felfogja, mit mondott ez a megszakállasodott jogász, aki az Európába érkező menekülőket (fideszül: menekült=gazdasági bevándorló=megélhetési migráns=kecskebaszó-erőszakoló=bűnöző=terrorista) a magasabbrendű agyi funkcióikat elvesztő, állati szintre süllyedt, holttest voltuk ellenére mozgó és tevékenykedő – gyakran emberi vérrel és hússal táplálkozó – fantázialényekkel azonosította...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.