2017. november 11., szombat

BANDÓ - LÁZÁR SZEMÉRMETLENÜL FALAZ ORBÁNNAK

24.HU - POSZT ITT
Szerző: NAGY BANDÓ ANDRÁS
2017.11.11.


És még úgy is tesz, és úgy is beszél, mint aki mindezt el is hiszi.Ezt mondtam magamban, amikor láttam és hallottam Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter Szilágyi György jobbikos képviselőnek adott válaszát a parlamentben.

Szilágyi arról azonnalizott, hogy Orbán Viktor veje, Tiborcz István hogyan lett néhány év alatt Magyarország egyik leggazdagabb embere.
Így fogalmazott:

"Nagyon úgy néz ki, hogy Orbán Viktor saját családjának a meggazdagodására használja fel a miniszterelnöki pozíciót."

Lázár meg jól fölhúzta magát, és nagy hévvel igyekezett védeni a védhetetlent:

"Mi fáj önnek képviselő úr? Az, hogy ön sikertelen? Hogy önök sikertelenek? Ez fáj önnek képviselő úr? Ez semmi más, mint szimpla irigység."

Nem új ez a hang, emlékezhetünk rá például akkorról, amikor Orbán tök indokolatlanul leteremtette Hadházy Ákost a defibrillátor tenderrel kapcsolatban. Tudjuk, legjobb védekezés a támadás. Most éppen itt tartunk. Pedig hát Lázár is pontosan érti, milyen módon jutott brutálisan jól fizető pályázatokhoz ez a kormány(fő)-közelinek bizton mondható sikerember. Ahol egy jó kis utcai villanyszerelés tervei megszülettek, ott már írták is a pályázat szövegét,na, jó, a Tiborcz név nem volt beleszerkesztve, de csak az nem, egyébként minden,ami csakis rá, vagyis az ő feszültséggel teli cégéhez, az azóta maga mögött hagyott Elioshoz passzolt...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.