2017. november 3., péntek

"ÉN AKKOR IS SZAVAZOK A HATÁRON TÚLRÓL, HA BELEPOFÁZOK AZ ÉLETEDBE!"

GÉPNARANCS 
- BANÁNKÖZTÁRSASÁG BLOG
Szerző: András

2017.11.03.


Csak hogy tiszta legyen mivel nézünk szembe!

“Még hogy megvonják a szavazati jogom? Nekem Orbán Viktor adta meg az állampolgárságot, persze hogy rá szavazok. Ne hogy már bárki is megmondja nekem mit csináljak a szavazatommal. Mert nem ott élek? És? Én akkor is szavazok a határon túlról, és belepofázok az életedbe!

Engem nem érdekel Orbán Viktor mit művel a nagy hazában. Nekem itt jó életem van, a medve bejár a házba, az asszonyt néha megverem, vagy fordítva, de a szavazatom akkor is le fogom adni ha bele is döglesz. És tudod kire? Hát Orbán Viktorra, mert ő az isten, ő a haza, és ő küldi a lóvét nekem az iskolára, focira, kórházra. Mit érdekel engem, hogy te ott megdöglesz, mert kevés a béred, sokat adózol, a gyermeked meg külföldön dolgozik. Az enyém is, de erről nem Orbán Viktor tehet, hanem az én kormányom.

Pofázzak neked jogról, meg igazságról? Ha ismerném én ezeket, megtenném a kedvedért. De nem teszem meg, mert nem érdekelsz. Én is állampolgár vagyok, hát persze hogy leadom levélben a szavazatom. Hogy neked ehhez utazni kell ha külföldön dolgozol, de a hazában laksz? Nem kellene ezen rugóznod testvér, neked ezt dobta a gép, én meg Orbánra szavazok. Te biztos nem rá akarod adni a voksod, hát akkor vagy dögölj meg, vagy utazz. Én még a szomszéd nevében is leszavazok, igaz, már régen meghalt, de lóvé jár érte nekem. Te meg csak fizess, ha Orbán ellen akarsz szavazni. Meg is érdemled.

Hogy a te adódból támogat engem? Hát sajnálod tőlem? Magyarok vagyunk! Nekem Orbán Viktor küldi a pénzt, én meg elrakom, aztán rá szavazok? Hogy nálatok is lenne mire költeni az adót? Hogy szar az oktatás? Nem működik az egészségügy? Ez engem nem érdekel, nekem jó amit tanítanak. Hogy magyarok vagyunk, meg egy vérből jöttünk, meg egy az isten, Orbán Viktor. És egészséges vagyok, ha meg beteg valaki, itt is van kórház. Majd itt meggyógyítanak..."...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.