2017. november 16., csütörtök

EZ A MÉRHETETLEN IDIOTIZMUS MÉG VILÁGSZINTEN IS KIMAGASLÓ

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: LÁZÁR GERGŐ
2017.11.15.


...A nem létező magyar foci oltárán soha nem látott mennyiségű közpénzt éget el az ország vezetése, miközben városok és falvak, kórházak és iskolák kerülnek csődközeli helyzetbe. Olyan feladatokra csoportosít át a kormány milliárdokat, melyek az átlagember számára teljese mértékben jelentéktelenek/haszontalanok. Adót nem azért fizetünk, hogy azt zsebpénzként használva, a mindenkori magyar kormány arra szórja el, amire csak akarja. Az államkasszából az elmúlt években több száz milliárd forint folyt ki úgy, hogy soha megtérülni már nem fog. Amíg egy normális, modern, európai vezetés az adófizetők pénzén azok életét segítő intézkedéseket hoz, addig a magyar „demokrcia” helytartója, Orbán Viktor több tucat értelmetlen stadion felépítésére ad ki parancsot.

Miközben sorra döglünk idehaza, addig a magyar kormány Afrikában épít keresztény iskolákat tucatszámra, vagy épp kórházakat és atomerőművet Ázsiában. Nekünk iskolák, kórházak és valós, a köz érdekeit szolgáló intézkedések helyett maradnak a hatalmas stadionok, melyek örökké arra fognak emlékeztetni, hogy mi ezt hagytuk.

Hagytuk hogy hülyének nézzenek.

Hagytuk, hogy a mi pénzünket magánvagyonként használva meggazdagodjanak.

Hagytuk, hogy felettünk uralkodva, tegyenek velünk azt, amit csak akarnak.

Hagytuk, hogy társadalmunkat lezüllesztve, egymásnak ugrasszanak bennünket határon innen és határon túl.

Hagytuk, hogy elvegyék gyermekeink jelenét és jövőjét, miközben mi kussoltunk.

Hagytuk, mert könnyebb volt csendben maradni és beletörődni sorsunkba, mondván, máshol sincs kolbászból a kerítés. De, kedves barátaim, máshol igenis jobb a helyzet. Elég volt a gyáva beletörődésből.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.