2017. december 1., péntek

A TÁRSASHÁZAKBAN ÉLŐ MILLIÓKÉRT

SZTÁRKLIKK BLOG
Szerző: KÉSZ ZOLTÁN
2017.12.01.


Elkezdődött a kampány, egyre nagyobb a csatazaj, de miközben mindenki a győzelemre - vagy legalább a tisztes helytállásra - hajt, ne felejtsük el azokat, akikért az egész történik: a választókat. Közülük van egy több mint hárommilliós réteg, a társasházakban, szövetkezeti ingatlanokban lakók, akiket cserbenhagyott a Fidesz.

Vannak más, hasonlóan népes csoportok, akiket megloptak, elvették a jogaikat, korlátozták és megbélyegezték őket, ám a tömbházak lakóinak ellehetetlenítéséhez nem fűződik politikai vagy gazdasági érdek. Nem a magánnyugdíj-megtakarításuk, takarékszövetkezetük, trafikjuk, termőföldjük, korengedményes vagy rokkantnyugdíjuk kellett, nem a szerzési vágy motiválta a Fideszt, hanem a hanyag embertelenség.

Úgy látszik, ezek az emberek nem fontosak a Fidesznek, ezért hagyja jelenlegi formájában a törvényi szabályozást, amely azoknak kedvez, akik nem fizetik a közös költséget, a közüzemi számlákat, és azokat bünteti, akik betartják a közösségi szabályokat. Lehet, hogy a Fidesznek ez így megfelel, de a választóiknak biztosan nem. Ezért fordultak hozzám és más ellenzéki politikusokhoz, és ezért nyújtottam be a témában határozati javaslatot a parlamentnek...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.