2017. december 10., vasárnap

JÖN A KARÁCSONY, DE KINEK?

PUPU BLOGJA
Szerző: PuPu
2017.12.09.


...Onnan jutott ez eszembe, hogy Karácsony Gergely bejelentkezett Orbán kihívójának, az MSZP pedig elfogadta őt, mindössze annyi kis zavarral, hogy programbemutató naggyűlésükön mint az Együtt elnökét hívta színpadra őt Molnár Gyula.
Ennyit talán a Párbeszéd elnökének politikai beágyazottságáról, meg a szocik kommunikációs tehetségéről.
Már van tehát két ütős jelölt a pályán, Szél Bernadett és immáron Karácsony Gergely is, aki egyébként rokonszenves versenyző, a baj csak az, hogy az egy néha több, mint a kettő.
Namármost ha ismét beindul a miniszterelnöki casting, mint Gyurcsány lemondása után, akkor felesleges is a vergődés, lehet menni segget csókolni Nagyurunknak.
Persze, ha esetleg befalaznánk az ellenzéki pártok vezetőit - Vonát is beleértve - a Köztársaság téri volt pártszékházba, ahol éjszakánként Rákosi szelleme kísértene, reáülve hol Gyurcsány, hol Molnár mejjére, lebontanánk a fejük felől a tetőt, továbbá nem kapnának enni csak kenyeret és vizet, majd az ötödik terméketlen nap után csak vizet, a folyamat felgyorsulna.
Lenne közös jelölt, talán még jobb is, mint a túlmozgásos démon, vagy Karácsony Gergely, de ha ők lennének, az se baj, csak lenne már egyetlen jelölt.

Bár nem mindegy a személy, mert a tehetségtelenek több kárt szoktak okozni, mint hasznot hajtani, és ez esetben veszélybe kerülne a mesterterv, miszerint a Vezért kiszögezzük a két fülénél fogva a határsorompóra Záhonynál, rontás ellen, mint a denevért, de arra talán elég lenne, hogy a Fideszen belül is meginduljon egy erjedés.
Legalább történne valami ésszerű, mert ha ez így megy tovább a Závecz Research a demokratikus oldalról már csak negatív számokat fog közölni, mi meg várhatjuk a napot, mikor Szél Bernadettet szűzzé, de legalább boldoggá kenik, vagy Karácsony Gergelyt húsvéti nyúllá avatják.
Kedves politikusaink, valóban ennyire vértehetségtelenek vagytok?
Szedjétek össze magatokat, mert ha így megy tovább, akkor mentek vissza mind fényezőnek meg karosszérialakatosnak, demokratikus párt meg csak egy marad: a Jobbik, de Toroczkai vezetésével.
Jelenleg - így kívülnézetből - úgy tűnik, előbb választják királlyá I. Enyveskezű Viktort a Duna jegén, mint ti találnátok egy elfogadható miniszterelnök-jelöltet...
Talán fel kellene ébredni végre - nemde?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.