2018. február 28., szerda

GYERÜNK GYEREKE, AZ ORSZÁG VELETEK!

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: LÁZÁR GERGŐ
2018.02.28. 

...Igen kedves István, mindenki hazudik idehaza. Mindenki, kivéve a feddhetetlen vezetőket és a kormány csókosait. Mindenki mocskos áruló, aki emberhez méltó körülményeket, tisztest fizetést szeretne. Azt szeretné, hogy egy ápolói, vagy egy mentőorvosi állás mellé ne kelljen másod, harmad állást is elvállalnia ahhoz, hogy gyermekeit tisztes körülmények között nevelhesse fel. Nem milliós fizetéseket – mint amiket ti visztek haza valós munka nélkül – kérnek, hanem emberi bérezést.

Senki nem kíváncsi egy olyan ember véleményére, aki semmibe veszi a papíron általa képviselteket. Ahhoz már bőven késő, hogy hülyének nézzetek mindannyiunkat. Nincs már annyi kitalált hazugság és lejáratókampány, amely képes lenne elfedtetni az egészségügy problémáit. Ez egy hibás rendszer, amelyen változtatni kell. Változtatni kívül és belül, strukturálisan és felfogásában. Sem az egészségügyi dolgozókat minősítő Cser Ágnesekre, sem a saját kollégáját etikai vizsgálatnak alávető Éger Istvánokra nincs szüksége a szakmának.

Ahhoz, hogy valós változások történjenek a hazai egészségügyben, olyan szakszervezeti képviselőkre és kamarai elnökökre van szükség, akik valóban a kollégáik érdekeit képviselik. Olyanokra, akik nem a kormánnyal kötnek háttéralkukat, a saját kollégáikkal szemben. Olyanokra, akik nem vesztegethetőek meg és valóban az érdekképviseletért vannak ott ahol, nem pedig a milliós juttatásokért.

Rendszerváltásra van szükség minden fronton, ha valóban változást szeretnénk elérni. Azt hiszem sokunk nevében mondhatom, mi veletek vagyunk egészségügyi dolgozók! Álljatok ki a jogaitokért és a sokak által sárba tiport becsületetekért
.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.