2018. március 18., vasárnap

FELTÁRUL SIMICSKA LAJOS TITKOS DOSSZIÉJA?

SZEGEDI KATTINTÓS BLOG
Szerző: SZEKA
2018.03.18.



A rendszerváltás utáni korszakról alkotott teljes képünk átértékelődhet számunkra a következő három hétben, hiszen most már bizonyos, hogy a kampányhajrára még számos politikai botrány kirobbantását tervezi Simicska Lajos, aki szinte mindenkinél többet tud az utóbbi évtizedek politikai kulisszatitkairól. A kegyvesztett oligarcha évekig várt azzal a szőnyegbombázással, melyet már az ominózus G-nap után beígért, és most úgy tűnik, neki volt igaza.

Maga a Fidesz kommunikációs gépezete ismerte be, hogy Simicska Lajos áll a napokban kirobbantott, a kormány számára rendkívül kínos ügyek mögött. Ma már alig hallani kormánypárti politikusoktól sorosozást, most már inkább a simicskázás dívik, amikor kellemetlen kérdésekkel találják meg az újságírók őket. Az Elios-ügy kiszivárogtatása mögött még nem a kegyvesztett egykori pártpénztárnokot sejtették, bár elképzelhető, hogy a miniszterelnök veje körüli korrupciógyanús botrány tálalásához is volt némi köze Simicskának. Neki ugyanis ismernie kellett a részleteket, ugyanis Tiborcz István csillagának felemelkedésénél még az ő cégei is érdekeltek voltak a közvilágítási projektekben.

Ami azonban Semjén Zsolt svédországi vadászkalandjainak taglalásával, majd Kósa Lajos horrorba illő vagyonkezelési történetének megszellőztetésével kezdődött, egyértelműen Simicska Lajoshoz és köréhez köthető. Nem csak azért, mert a médiabirodalmának ékköveként számon tartott Magyar Nemzet hozta a sztorikat, hanem, mert olyan információk kerültek nyilvánosságra, melyek csak a Fidesz belső köreiben voltak ismertek. Ezt bizonyítja a Szita Károly ügynökmúltját részletező cikk is, amely egy régi pletykát erősített meg, ám a dokumentumokkal alátámasztott vád már több, mint kósza szóbeszéd...


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.