2018. december 5., szerda

KATASZTRÓFATURISTÁK VAGYUNK A SAJÁT HAZÁNKBAN - "A FIDESZNEK MÁR HÁROMMILLIÓ TÁMOGATÓJA VAN" - MIÉRT ENNYIT HAZUDTAK CSAK?

VÁROSI KURÍR
Szerző: VARGA ZOLTÁN
2018.12.05.


...Most, alig néhányszáz kilométerrel idébb, újabb egysejtű versenyző, újabb minidúcse vágja maga alatt a fát, manipulálja a népet, álmodik magának birodalmat, stadiont, kastélyokat, repülőt, kisvasutat, gyártatja a szervilis, gerinctelen hiénahaddal az újabb győzelmi jelentéseket, hamisít történelmet, híreket, statisztikákat, foglal el médiát, ipart, mezőgazdaságot, mindent.

És még csak azt sem hiszem, hogy az a hárommillió –miért nem hat, vagy hét? Miért ennyit hazudtak csak? – ne hinné, hogy a Kedves Vezető maga a messiás. Hiszik! Úgy nyalják be az unalomig ismert, hol kommunista, hol náci propagandát, mint a németek, románok tették.

És? Daninak igaza van! KI NEM SZARJA LE? Ettől még a hazugság hazugság marad, az őrültség sem lesz igazodási elv, és a gazemberség sem válik etikává.

Mert a történelem a legnagyobb demokrata. A rossz legfeljebb csatát nyerhet, de háborút soha!
A Kedves Vezető ugyanazon az úton jár, ahol a többi bukott előd. Ugyanúgy fog bukni is!
Az a hárommillió –miért nem hat, vagy hét? Miért ennyit hazudtak csak? – pedig fel fog ébredni. Így volt ez a németeknél, így a románoknál is.
Így lesz ez nálunk is!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése