2018. december 6., csütörtök

PEDIG KICSIT JOBB HELY LENNE A VILÁG, HA NAGY FERÓ KERTET LOCSOLNA

KOLOZSVÁRI SZALONNA 
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: MOLNÁR BÁLINT
2018.12.05.


...Sajnos nem lehettem ott Vácon tegnap, hogy áldásomat adjam erre a történelmi pillanatra. De ha ott lettem volna sem valószínű, hogy e remek hazafiak közelébe engedtek volna, hogy megérdeklődjem tőlük, mi a jóistenről beszélnek egyenként és együttesen. Ezért aztán kénytelen vagyok a balliberális médiatúlsúly terhe alatt nyögve senyvedő MTI tájékoztatása alapján dolgozni.

Leszögezném, mint minden alkalommal, amikor a megvédendő honi művészet és magaskultúra képviselői az állampárt tetszőleges díszpéldányai társaságában pózolnak jóllakott óvodások gyanánt, hogy messzemenően tiszteletben tartom a véleményüket, és eszembe sem jutna elhülyült, időskori/fiatal- és középkori (höhö) demenciában szenvedő szerencsétleneknek nevezni őket. Vagyis semmilyen szinten nem tartom elfogadhatónak azt, hogy valakit lemarházzak – ahogy a nemzeti szalagmunkások tették például nem oly régen Bródyval, vagy éppen Mácsaival – vagy hogy olyan köpedelem stílusban személyeskedjek, ahogy őnemzeti honvédőségük szokott valahányszor mondjuk Alföldi Róbert megszólal közéleti kérdésekben.

Ez természetesen nem jelenti azt, hogy amikor azt látom, hogy a tájékozatlanság és az éjsötét szervilizmus torát üli az erkölcsön, jóérzésen és aztán kikönyököl az éppen szóban forgó celebritások száján, akkor ne állna jogomban felhívni erre a figyelmet. A világhírű zongoraművész urat (meg az ő közpénz-csodazongoráját) most hagyjuk is, hiszen már számtalanszor megbeszéltük: annak, hogy tendenciózusan szakmaiatlan, egyféleképpen megválaszolható, a kormány szája ízét tükröző, konkrétumokat egyáltalán nem tartalmazó, következésképpen utólag bármire felhasználható kérdéseket egymás után raknak és konzultációnak csúfolják, aminek az eredményei nem ellenőrizhetők, de legalább kiválóan alkalmasak a titkosított pénzlopás csúcsra járatására, semmi köze nincs a józan észhez. Minden máshoz igen, a józan észhez viszont egyáltalán semmi...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.