2019. január 31., csütörtök

A RAGACSOS, HAZUG MOCSOK BEETTE MAGÁT A MAGYAR TÁRSADALOM AGYA HELYÉRE

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: MOLNÁR BÁLINT
2019.01.31.


Jó reggelt mindenkinek! A változatosság kedvéért csütörtök van, vagyis hétfő, és semmi újat nem tudok mondani. Egyszerűen az van, hogy én ezt már nem hiszem el, ami itt megy. Nem tudom, hogy meddig lehet feszíteni ezt a húrt, meddig lehet nyomatni ezt a bűzös szellemi kútmérgezést, ami itt folyik, de mindenhonnan fröccsen a sűrű, tömény, fojtogató elmehábor.

Például arra gondolok, hogy már nem csak az van, hogy Rogántól egy parlamenti képviselő hivatalosan, írásban megkérdezi, mennyi közpénzt égettek el a Soros-ellenes kampányra és érdemi válasz helyett beletolják az arcába, hogy Soros. De amikor a Magyar Posta és a Volánbusz is sorosozva válaszol egy egyszerű kérdésre, miszerint bevezetik-e a túlóratörvényt, vagy nem vezetik be a túlóratörvényt, ott már nemigen érdemes orbánozni sem. Ahhoz, hogy ez a ragacsos, hazug mocsok beegye magát a magyar társadalom agya helyére, sem egy Orbán, sem egy Finkelstein nem elég. Bár azt remélem, mindenki pontosan látja, hogy amióta a saját gyűlöletgyárosuk fecsegte el, hogyan csináltak egy emberből patás ördögöt, azóta még nagyobb hangerővel tolják Sorost. Emelni kell a dózist naponta, egyre abszurdabb faszságokat kell mondani ahhoz, hogy a megbetegített, leszedált társadalom megnyugodjon. Ehhez önmagában Orbán kevés lenne, ehhez kellett az emberi erőforrás. Az is, aki lelkiismeret furdalás nélkül beleáll és ordítja, az is, aki eltűri és asszisztál hozzá, meg az is, aki jóétvággyal zabálja, és szinte könyörög azért, hogy még, még, még.

Nem csak a Fidesz funkcióban lévő droidjai, a Hidvéghi Balázsok, Kovács Zoltánok és Rétvári Bencék (tegnap azt hiszem, ez utóbbi volt az egyik ügyeletes bullshitgenerátor, amin megnyomták a gombot), hanem az olyan a Fidesz által kicsinált, megbuktatott alakok is, akik miközben pontosan látják, hogy mi történik, és milyen mértékű már most is a kár, még mindig eltartják a kisujjukat: az ilyen mértékű sorosozás nem az ő ízlésük, de hát a polgári oldal mégiscsak az ő családjuk, akkor is, ha van benne részeges rokon, mind minden családban. Prőhle Gergelyt például ezennel ünnepélyesen is lehúzom arról a kurva rövid képzeletbeli listáról, amelyen a normalitást képviselő kormánypárti egyedek találhatók. Nem, olyan nincs, hogy aki ezekkel közösséget vállal, bármilyen közösséget, az a normalitást képviseli. Ez nem polgári oldal, ha egyáltalán valaha az volt, akkor sem...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.