2019. március 17., vasárnap

TISZTÁN LÁTHATÓ, HOGY ORBÁN MICSODA ÓTVAROS ESZMÉKET IGYEKSZIK ISMÉT A FELSZÍNRE TÚRNI CSUPÁN AZÉRT, HOGY BETEGES HATALOMVÁGYÁT KIELÉGÍTSE

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: TAMÁS RÓBERT
2019.03.17.


...Az egy dolog, hogy Orbán Viktor kitalálta ezt a nemzeti mázzal leöntött, kereszténységgel felcicomázott nemzetállamosdit, de az csak a Fideszben természetes, hogy akkor mindenki azt gondolja és képviseli, amit a vezér. Ezzel szemben vannak olyan EP képviselők és néppárti képviselők is, akik érdemi megoldásokat keresnek a migráció kezelésére. Már csak azért is, mert az országuk polgárai ezt várják el tőlük. Hogy akár egy pártcsaládon belül is különféle megközelítések létezhetnek, az teljesen rendben van. Az nem annyira van rendben, hogy a fideszesek azért fekszenek keresztbe minden megoldási javaslat előtt, mert Orbán ezen a kérdésen lovagolva óhajt Magyarország és lehetőleg Európa teljhatalmú uraként tetszelegni. Akkor is, ha történetesen ő profitál a rasszizmus és a nacionalizmus felerősödéséből, az Unió polgárai feltétlenül veszítenek.

Az origós Manyi nénitől (itt kérek elnézést mindenkitől, aki Manyi, Manyika vagy Manyi néni, nem róluk beszélek. Valamint az összes takarítónőtől is elnézést kérek, mert róluk sincs szó) kezdve a keresztény-polgári erkölcsi fölényben pompázó pártlapokig mindenki azt hörgi jelenleg, hogy az EP azért báncsa drágajóminiszterelnökurat, mert ő meg akarja védeni a fél világot és mert nem akar migráncsokat beengedni a kontinensre. És ha az EP nem azt csinálja, amit Orbán Viktor akar, akkor Orbán Viktor sértetten ki foglépni onnan. Pont.

A valóság ezzel szemben az, hogy vagy kibasszák az EP-ből drágajó Orbán Viktort és zenekarát, vagy maradhat még egy darabig, de akkor látványosan vissza kell vennie az arcából. És nem azért, mert Soros Györgynek nem tetszik ez az útszéli viselkedés és nem is azért, mert bárki migránspárti lenne. Hanem azért, mert tisztán látható, hogy Orbán micsoda ótvaros eszméket igyekszik ismét a felszínre túrni csupán azért, hogy beteges hatalomvágyát kielégítse.

Tehát vagy befejezi Európa reménybeli ura a hazudozást, uszítást és gyűlöletkeltést, vagy kivágják, mint macskát szarni. Az szép törekvés, hogy az összes Manyi néni igyekszik már előre elmagyarázni, miféle zsidó ármány túrta ki a nagy hadvezért a pártcsaládból, ezt a hívek bizonyára el is fogják hinni, de normális, saját fejével gondolkodó ember nem hiszi el. Akkor sem, ha az Origón Manyi néni azt írta.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.