2019. április 14., vasárnap

VÉDJÜK MEG KÁSLER MIKLÓST, MERT SZEGÉNYT ÜLDÖZIK!

HÍRKLIKK
Szerző: LENDVAI ILDIKÓ
2019.04.14.


...ha már itthoni keresztényüldözés, akkor ajánlanám a kormány figyelmébe az Iványi Gábor vezette Magyarországi Evangéliumi Testvérközösséget, azt tényleg vegzálják, strasbourgi ítéletek ellenére sem kártalanítják, kilökték a támogatott, bevett egyházak közül.

Nem bánnám, ha a megvédendő "üldözött keresztények" kategóriájába beleértenék a hibás intézkedések áldozatait, az államilag üldözötteket. Közöttük is van jócskán keresztény, de az sem baj, ha egy füst alatt a többin is segítenek. És akkor a Miniszterelnökségen az ú.n. Üldözött Keresztények Megsegítéséért Felelős Államtitkárság foglalkozhatna a rokkantnyugdíjuktól az AB szerint is jogtalanul megfosztottak, a kilakoltatottak, a műtétre, vizsgálatra hónapokig várók ügyével.

Amikor Szíjjártó egy-két éve találkozott a vatikáni külügyminiszterrel, őt is kioktatta: "A magyar külpolitika egyik fő fókusza a keresztényüldözések elleni határozott fellépés". Bizonyára maga a pápa is nagyon örült volna, ha hallja, csak ő sajnos nem ért rá. Éppen zuhanyozókat állíttatott fel a hajléktalanoknak a Szent Péter téren, másnap meg 6000 európai nélkülözővel találkozott, és bocsánatot kért "a szegényektől elforduló keresztények" miatt. Nahát, ki hinné, hogy ilyenek is vannak!


ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése