2019. május 17., péntek

TORDAI KÖVÉR SZAVAIRÓL: ILYET EGY ERKÖLCSI VÉGLÉNY MOND

KLUBRÁDIÓ / MEGBESZÉLJÜK
Szerző: KLUBRÁDIÓ / BOLGÁR GYÖRGY
2019.05.16.


Az ellenzéki politikust arról kérdezték, hogy Kövér László szerdán egy lakossági fórumon egyebek mellett a pedofíliához hasonlította azt a követelést, hogy a homoszexuálisok házasodhassanak és gyereket fogadhassanak örökbe. Azt is mondta: egy „normális” homoszexuális tudja, mi a világ rendje, nem tartja magát egyenrangúnak.

Tordai Bence szerint Kövér László nem mondta volna, amit mondott, ha nem lett volna politikai célja vele: az előző napi ciki mondatairól akarta elterelni a figyelmet. Úgy tűnik, a Fidesz-szavazóknál belefér egy kis buzizás, noha ez nagy buzizásra sikerült – tette hozzá.

Az ezt megelőző napon Kövér gyakorlatilag „klímaváltozást tagadó” beszédet tartott, az „agymosó” média hatásának nevezte, hogy az embereket jobban érdekli a klímaváltozás, mint a migráció – mondta Tordai. Szerinte arra rájött a Fidesz, hogy ez már az ő szavazótáboruknak se tetszik, ebben a témában nem tudnak érvényes üzeneteket megfogalmazni, úgyhogy jött a meleggyűlölet, a még mélyebb gödör.

Ráadásul - fűzte hozzá Tordai Bence - Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter is Kövér László mellé állt, tehát ez a hivatalos kormánypárti álláspont, homofóbiával akarják elterelni a figyelmet a klímaügyi szerencsétlenkedésről. Megjegyezte: utólag ugyan bekerült Kövér klímaváltozással kapcsolatos szövegébe egy mondat arról, hogy ő is fontosnak tartja a problémát, de az említett részek nem kerültek ki.

Szerinte nagyon fontos lenne olyan Európai Parlamentet választani jövő vasárnap, amelynek többsége világosan látja, hogy ha egy évtizeden belül nem fordítjuk visszájára a klímaváltozást, akkor nem tudunk beleavatkozni a Föld klimatikus viszonyainak megváltozásába.

Tordai Bence egyébként éppen az említett lakossági fórum előtt kérdezte Kövér Lászlót a klímahelyzettel kapcsolatos mondatairól:...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.