2019. október 8., kedd

RAIFFEISEN RÉGI ÜGYFELEK: KÖZELEDIK A HATÁRIDŐ! - ÚGY IS SZÜNTETETT MÁR MEG BANK SZÁMLACSOMAGOT, HOGY AZ MEGMARADT

AZ ÉN PÉNZEM BLOG
Szerző: Az Én Pénzem
2019.10.08.


Számos régi, nagyon kedvező feltételű bankszámlát használó ügyfelet értesített a Raiffeisen, hogy ha zökkenőmentes szolgáltatást akar, október 11-ig kezdeményezzen csomagváltást. Az Azénpénzem.hu végigvette, milyen feltételű konstrukciókat ajánl a bank, és mik a lehetőségek.

A régebbi (még a tranzakciós illeték bevezetése előtti időkben nyitott) számlacsomagok megszüntetéséről tájékoztatta ügyfeleit a Raiffeisen. A bank már tavaly próbálkozott, november végéig hajlandó volt 5000 forinttal díjazni, ha ügyfelei a Díjnullázó, az Aktivitás, a Bázis, a Mindennapok vagy a Lendület számlákról az újabb konstrukciókra váltanak.

Sokan néznek gyanakodva a banki „ajándékokra” (korábban táblázatban összefoglaltunk néhány szempontot, amire célszerű ügyelni). Ez például a Raiffeisennél a Díjnullázóval rendelkezők számára meglehetősen érthető is. Mára ugyanis nem maradt ilyen jó feltételű számla a piacon. A bank által az érintetteknek küldött értesítésben már tavaly jelezte: „jelenlegi számlacsomagja a megszüntetésben érintett termékeink közé tartozik”...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.